![]() |
|
|||
|
searc for
acılış sayfası oluyor ad-aware-hıjackthıs-sheredder- hepsını denedim.blgsyrı tekrar acınca yeniden aynı sorunla karsılasıyorum.yardım edebilecek olanınız varsa sevinirim |
|
|||
|
Registry kayitlarina girmek için:
Baslat'dan çalistira tikla ve " regedit " yazip enterle. Registry kayitlari cikar oradan ona sayfana gelen o sayfanin ismini bir arattir bulursan istediginle degistir. Birde bu tur programlar kendini bilgisayar her acildiginda baslangicta calistirmaya ayarliyor onuda registryden kaldirabilirsin . Registry da HKEY_LOCAL_MACHINI => SOFTWARE => Microsoft => Windows => CurrentVersion => Run a bakarsan orada baslangicta çalisan programlari gorursun. Ordan kaldirabilirsin. Birde bu tur programlarin sitesine girersen genelde cogunda nasil kaldiracagini tarif ediyor yada kaldirma programi veriyor onla kaldiriyorsun. Kolay gelsin |
|
||||
|
http://groups.yahoo.com/group/maviturk/message/1618
Sanirim Yardimi Olur. Fakat bence internet explorer kullanma. Antivirus yazilimlari tespit edene kadar siz zarar gormus oluyorsunuz. Mozilla Firefox ve Operayi oneririm. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|