![]() |
|
|||
|
win xp ile uyumlu calisan ve sistemi yormayan eniyi antivirus hangisi?
|
Ben Norton 2004 Pro kullanıyorum ve xp'de gayet iyi çalışıyor.
Ama bu biraz sisteme de bağlı.Mesela bende, p4 2,8 işlemci ve 2x512mb ram var. Düşük sitemlerde bilgisayarı kastığını da bizzat test etmiş bulunmaktayım. Bunun yanın da, genelde A.V.P.'yi de tavsiye edenler var.
|
2.5 ay önce aldigim McAfee 2004 ver.8.0 i öneriyorum ben.Fiyati 45 Euro.
Ondan önce 2004 Norton pro kullaniyordum,virüslerle basa cikamayinca saolsun norton sayesinde iki defa format attim.Bilgisayari 512 p4 bende de var ama yinede sistemi kasiyor,McAfee aldiktan sonra PC yi tarattigimda norton un bulamadigi 2 Trojan 2 Virüsü temizledi,simdi kuslar kadar hafif ve özdür reklam gibi oldu.Tabi virüs programlarinin begenimi kisiden kisiye,pc yi kasmasi da pc den pc ye degisir,saygi duyarim. selamlar
|
Bedavalar.net,
Ben 2 x 512 dedim Norton virüslerin çoğunu tabii ki silmiyor.Virüsleri temizlemek için çoğunlukla fixtoll'lar yayınlıyorlar.Ama Norton şimdiye kadar beni hiç yolda bırakmadı.Makineye de hiç format attırmadı. Ama makineleri kastığı bir gerçek!!! Benim bilgisayar açıkken, 750 Mb ram kullanılıyor.Bunun ne kadarını norton yiyiyor bilmiyorum.Arkadaşlarım A.V.P. ve mcafee kullanıyorlar.Hem daha ucuzmuş! İnşallah bir gün onları da denerim.Yada birisi bana hediye ederse
yanlis görmüsüm,2x512 bir norton degil iki norton sarsamaz.´Ama benim anlayamadigim neden Norton heryerde bir numara olarak gösteriliyor?
|
kardeş selamlar,
nortonu arraştırırken googledan ulaştım foruma.. nortonun aksaklıklarından söz etmişin de, hangisini önerirsin? pc cillin belki lakin onda da bir takım noksanlıklar var...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|