![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
trichnosis Sorunu bence iki şekilde çözebilirsin.
1. Yol Permissin un da dediği gibi o sitenin web adresini, IP adresini ve o anda processes de bilmediğin çalışan exe leri aratıp silebilirsin. (Emin değilsen bazı şeylerden kesinlikle regeditten birşey silme) 2. Yol ise URL yönlendirmeleri genelde windows un alt klasörünün birinde lmhost adında bir dosyası vardır. Bu dosyanın uzantısı yoktur. Bu dosyan değiştirilmiş olabilir. Dosyayı açıp içine bak. Belki bu site adresinin IP adresi görünüyordur lmhost dosyasının içinde. Bir diğer konu da geçenlerde benim de makineme virüs bulaşmıştı. Kaspersky silemedi. Hatta bulamadı bile. Farklı bir antivirüs programı ile buldum ama o program da silemedi. Çünkü Antivirüs programları windows admininin yetkili olduğu klasörleri scan edebiliyorlar. System klasörlerinin bazılarında senin ve antivirüs programının yetkisi yoksa silemez. Bütün görünmeyen system klasörlerine yetki verip tekrar scan edersen sorunun büyük ihtimal düzelecektir diye düşünüyorum.
|
trichnosis altta adresi bulunan program işini görür diye umuyorum. Bahsettiğin duruma benzer bir durumda arkadaşımın bilgisayrı için kullanmıştım ve etkili olmuştu.
http://www.zamaansoft.com/products/bhr/ |
|
||||
|
Alıntı:
|
moda oldu eski konuları canlandırmak
|
f-secure 2007 denemelısın son derece etkılı..
|
|
||||
|
bir türlü değişmeyen Internet Explorer adres değişikliği için veya explorerin farkli sitelere acması v.s için Başlata tıklayın oradan çalıştıra tıklatın ve çıkan kutucuğa regedit yazıp ctrl +f ye basın çıkan bölüme rahatsız olduğunuz adresi yazın ve sağ tarafta karşınıza çıkan adresin üstüne çift tıklayıp www.google.com yazınız (istege baglı) daha sonra F3 ile yeniden aratın taa ki bitene kadar aratın. sonra rahatınıza bakın
| Stil | |
|
|