![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
GOOGLE GEN TR NİN TOPLİSTİNE UYE OLAN SİTELERİN HEPSİNE VİRÜS TROJAN BULASIYOR KIMSE EKLEMESİN SİTESİ HATTA VE HATTA KALDIRSINLAR BANNERLERİNİ SIMDI RESİMLERLE BELİRTİCEM ORNEKLERİNİ TROJANIN İSMİ adı: Backdoor.IRC.Flood.droppe BUDUR BAKTIGIM HERKEZ DİKKATLI OLSUN BEN COK KUFRETTİM ARAŞTIRDIM BULDUM.. http://www.viruslist.com/en/viruses/...?virusid=48018 HOST ALDIGI YERE BİLDİRİLDİ GEREKİRSE KANUNİ İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.. BİLGİNİZE...
ve google.gen.tr nin sahibide erdem bey olmalı sayın cikolata.net gördük... ![]() ![]() ![]() Konu Ustad tarafından (2005-11-30 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Not: unutmadan resimler biraz buyuktur beklemenız gerekcek beklersenız kendi gozunuzle gorursunuz bilgisayarımın halini traktor gibi calısıyor
![]() Sanırım resimler acılmıyor buyuk oldugu ıcın direk linklerini veriyorum kımsenın malı zarar gormesın maksatım budur.. Resim1 Resim2 Resim3 Konu Ustad tarafından (2005-11-30 Saat 04:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
iyi ki bizim bildik de bir sey yazdik.
daha ne derim ne yazarim ne de kendimden gorurum. anlayan anlasin, anlamayan sormasin. Konu turkgenc tarafından (2005-12-05 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
iyi ki bizim bildik de bir sey yazdik.
daha ne derim ne yazarim ne de kendimden gorurum. anlayan anlasin, anlamayan sormasin. Konu turkgenc tarafından (2005-12-05 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
google.gen.tr i erdem satalı baya bir zaman oldu bilip bilmeden isim kullanmayın şuan google.gen.tr sanırım yabancı bir şirket de..
|
|
|||
|
web sitesi yapacak kadar kapasitesi olan biri toplistini ekledigi siteden gelecekleride kestirebilmelidir bence.
Herkesin akli var kestirsin eklemesin. Konuyu buyutmenin manasi yok!!! |
|
||||
|
Erdem Cikolata net. SAHİbidir BÖle bişi yapacağinı pek saNmiyom ama varsada bilemiyom Netline.com.tr Sonuçta adını böle kirleteceğini saNmam genede bilemiycem Umarım öle Bişi yoktuR..
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|