![]() |
|
||||
|
www.garantibanka.com devamlı spam basıyorlar. Kimbilir kimlerin canlarını yaktılar şimdiye dek. Paypaldan sonra bide bunlar çıktı başımıza...
__________________
www.xkare.com |
|
|||
|
Alıntı:
![]()
__________________
- Profesyonel web tasarım yapılır - |
|
|||
|
Ben de aynı konu ile ilgili finansbank'a mail atmıştım. Cevap vermediler ama tüm müşterilerine duyuru yaptılar
![]()
__________________
elmasgunes.net |
|
||||
|
Bu sabah burayı okuduktan sonra garanti bankasına mail attım.
10Dk önce bankadan aradılar maili incelemişler.Ben bu konu hakkında soruşturma açmalarını başkasının garanti bankası adına milleti dolandırdıgını açıkladım En yakın zamanda bununla ilgileneceklerini söylediler. Site şuan kapalı zaten... |
|
||||
|
bende mail attım ayrıca tgrt 'ye bildirdim.. 09/05/2005 tarihinde yani bugün anahaber bülteninde garantibanka.com hakkında bilgi verildi..
__________________
|
|
||||
|
Ya varya benim dikkatimi çekmişti zaten, adrese girer girmez online bankacılık giriş kısmı çıkar mı yaa? Üstelik bankaların online bankacılık işlemlerinde .tr li adres kullanma zorunluluğu vardı herhalde.
Şu an bu ismin admin contact maili garanti.com.tr den gözüküyor. Geçen gün baktığımda mail gözükmüyordu, ama admin kısmında garanti bankasının gerçek adres bilgileri yazıyor. Ödeme sorumlusu kımında Enslin Charles (ENCH2100F) 13734 E. Avenue G-4 Lancaster, CA 93535 US +1 912 710 7310 yazıyor. Bunda bir sakatlık var herhalde. Eğer vatandaşım bu adresten hesabına girmeye çalıştıysa büyük vurgun yapacaklar demektir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|