![]() |
|
|||
|
Selam Arkadaslar forumda iki tane sorunum var ve bi türlü cözemedim,
1- Zointseoyu aktif ettigimde vbulletin 3.7 nin kendi icinde gelen etiket bulutu hata veriyor.Etiket bulutu görünüyor, hersey normal sekilde yürüyor ama ordaki kelimelerden birine basinca o kelimelerle alakali konulari gösteriyor fakat konulara girmek isteyince ana sayfaya gidiyor.. 2- Gelismis editörde yazilar direk ortalanmis olarak basliyor, normal soldan baslamasi icin nerden ayarliyabilirim ? Herkese simdiden cok tesekkürler.. |
|
|||
|
Olmadi kardes, her ikisinide birebir ayni yaptim ama hala ayni, hatta ben standart temanin renkleriyle oynamistim o renkleri alt1 de ve gelismis editorde orjinaline geri aldim yine degisen bisi yok.
|
|
|||
|
Orjinal temada deneme sansim yok renklerini felan komple degistim, ama baska bir tema yükleyip denedim o temada düzgün calisti editör.Demekki renklerle oynarken hata yapmisim ama acaba nerde
Belkide eklenti eklerken yanlis bisi yapmisimdir varmi öyle bir olasilik ?Bellki sen vbulletinden iyi anliyorsun seni bulmusken birsey daha soriyim bari
Konu kabus6691 tarafından (2008-04-03 Saat 05:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Onu yaparsan Her Ana kategori altında o bahsettiğin kısım görünür..
Yapmak istiyorsan Forumhome > forumhome_forumbit_level1_nopost İçini aç Aşağıdakini bul Kod:
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]">$forum[title]</a> Kod:
<br /><tr align="center"> <td class="thead"> </td> <td class="thead" width="100%" align="$stylevar[left]">$vbphrase[forum]</td> <td class="thead" width="175">$vbphrase[last_post]</td> <td class="thead">$vbphrase[threads]</td> <td class="thead">$vbphrase[posts]</td> <if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']"> <td class="thead">$vbphrase[moderator]</td> </if> </tr>
|
Olmadi kardes, bu sefer o forum yazan kisim her kategoride iki tane cikmaya basladi, hem üstte cikiyor hem altta, ben kategorileri ayri ayri gösteren plugin eklemistim belkiondan olabilir diye plugini kapatip denedim bu seferde aradakiler normal tek gösterdi ama en üstteki ilk kategori cift gösterdi.
Neyse canin sagolsun.. |
|
|||
|
saolun dostlar sayenizde sonunda forum yazan kismi istedigim yere alabildim
![]() @eskeyp dedigin gibi hem forumhome da ayni kodlar varmis hemde kategorileri ayiran plugin de ayni kodlar varmis ikisinide silince simdi tam istedigim gibi oldu her ikinizide tesekkürler. Bide su gelismis editöre bi care bulsam süper olacak
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|