![]() |
|
|||
|
Merhaba,
Yaklaşık 4 ay aradan sonra vbulletin 3.6.4 sürümünü 3.6.5 sürümü ile güncelledi nelermi kuralım görelim. yeni eklentiler hakkında bilgileri bu başlık altında tartışırsak daha yararlı olur konusundayım. |
|
|||
|
Merhaba,
Ben upgrade ettim. gerekli açıklamaları iletide veriyorum http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=221905 kısa bir süre sonra 3.6.6 çıkacaracaklarından bahsetmişler. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Merhaba,
Bu konunun gereksiz oldugunu söyleyen bu vatandaş gereksiz bir konuda gereksiz bir yorum yapmiş bu gereksizligi ile haline bakmadan bana -Rep vermiş. Bu Konunun gereksiz olduguna gerçekten inanan varmı? burada Loi nin maceralari isimli konumu açacagız. Diyemiyorki Ceaser , Myweddin Grubu sana -Rep vermemi istedi bende bahane burayı buldum demekten aciz. Burada Rep derdine düşenler için bu geçerli - ler benim +lar sizin olsun ne kadar basit şeyletin peşinde koşuyor ne kadar grupculuk yapiyorsunuz. Rep manyagı diye konu açacaktım aslında birilerine söz hakkı düşmesin diye açmadın msn msn rep le beni diye aglayan bir zihniyetle ne işimiz olur bilemiyorum. -REP şablonu. Vb 3.6.5 Sizlerle 2007-03-03 18:00LoiGereksiz konu acmanin ne luzumu var. |
|
||||
|
Loi yi gerek sanal dan gerekse real yaşamdan tanırım hiç kimsenin etkisinde kalmaz birisi birşey istediyse sırf o istiyor diye birşeyleri yapmaz yanlış düşünüyorsun qdin
Loi nin takıldığı konu burası türk webmaster forumu ve türkçe kaynak merkezi. Bu merkezde bir eklentinin vbulletin resmi sitesine link verilmesi yerine bilen bilgili kişiler tarafından türkçe anlatımın yapılması doğru olanıdır.
|
Alıntı:
3.6.5 in cıkması gerek ingilizce gerek türkçe olsun bu platformda paylaşılır. iniglizce cevirmede problemler olabileceginden direk linki vermek ise bence daha kamil bir davranış. ben ingilizcesini vererek insanlara bunu çıktıgını duyuyarak bir Paylaşım yaptım. aramızdan birileride bunu türkçeye cevirerek paylaşımı tamamlayabilir. Ancak Türkçe konuşarak bile bir birimizi anlayamadıgımız bir platformda haklısınız ingilizce bir link vermek yanlış olmuş. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|