![]() |
|
|||
|
Özel mesajlar açılmıyor database hatası alıyorum ve admin panelde seçenekler bölümünede giremiyorum aynı şekilde database hatası alıyorum ordada.Nasıl halledebilirim.
Diğer sorunumda Bir bölüme şifre koydum.Bölüme girmek isteyenler şifreyi yazıp bölüme girmeye çalışınca aşağıdaki uyarıyı alıyorlar. Alıntı:
|
|
||||
|
Eğer style ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadıysan veri tabanın ciddi şekilde hasar görmüş olabilir, yedeğini geri yüklemeni tavsiye ederim.
Alıntı:
Kod:
{1}
|
Ya şifreli bölümlerde bendede aynı sorun var dili ingilizce yaptıgımda sorunsuz calısıyor türkceye cevirdigimde aşagıdaki mesajı alıyorum lütfen bunun cvbını bilen varsa bir el atsın
Geçersiz Link: $idname Eğer normal ve geçerli Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen Administratörü durumdan haberdar edin. |
|
||||
|
Alıntı:
|
valla bu şekildede cozulmedi farklı bri dil dosyası ekledim 3.54 yukselttim aynı şifreleme sorunu devam
Bu Forum Şifrelidir! Lütfen Şifreyi veriniz. Uyarı: Cookieler tarayıcınızda açık olması gerekli! $postvars Diyor burdan şifreyi girince bu mesaj geliyor ve logout oluyorsun, ilginc olan forumu turkce degilde ingilizce browse ederken deneyince şifreyi kullanarak girebiliyorsun bu hatayla karşılaşan ve cozen varsa yardım rica edicem Geçersiz Link: Forum Eğer normal ve geçerli Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen Administratörü durumdan haberdar edin. |
|
||||
|
ilgili forum bölümüne şifre tanımladıysan öyle diyecektir, şifre istenen forum bölümünü admin panelden bir kontrol et bakalım orda şifre yazdıysan onları sil ve kaydet düzelir..
birde forumunda dil dosyasında bir kaç hatalı link daha var, onları düzeltelim: BUL: Kod:
<form action="forumdisplay.php" method="post"> <input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]"> <input type="hidden" name="do" value="doenterpwd"> <input type="hidden" name="url" value="$scriptpath"> <input type="hidden" name="forumid" value="$forumid"> $postvars Kod:
<form action="forumdisplay.php" method="post">
<input type="hidden" name="s" value="{1}" />
<input type="hidden" name="do" value="doenterpwd" />
<input type="hidden" name="url" value="{2}" />
<input type="hidden" name="forumid" value="{3}" />
{4}
|
Alıntı:
![]()
| Stil | |
|
|