![]() |
|
|||||||
| Vbulletin VbSEO Vbulletin VbSeo Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
safe mode acik oldugu icin sunucuda o hatayi aliyorsun, bu durumda CSS, Attachments ve avatarlari dosya sistemine tasima olayi sende calismaz, eskisi gibi devam etmek zorundasin, yani veritabaninda durucak eskisi gibi.
|
ondan eminim zatende safe mode u nasıl kapatabiliriz ?
+ bu css leri klasöre yani vbulletin_css klasörüne yönlendirmek , vbpost tableında azalma meydana getirir mi? yani normal bişey mi? Konu ruen tarafından (2006-03-07 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
safe modu kendin kapatamazsin sunucu sahibi isterse yapabilir (ki bir cok shared hostingde bu ozellik aciktir).
ikinci soruna gelince, veri tabanindan klasore gecirdigin her ozellikle beraber, veri tabaninda buyuk olcude azalma olur. Amacimiz veri tabanini bu yuklerden kurtarmakti zaten. bu yaptigimiz butun optimize islemleri zaten vbulletinin bize hak tanidigi ozellikler, kodlarda yada veri tabaninda oynama yapmiyoruz. Oyuzden endiselenecek birsey yok.
|
Merhabalar bu anlattıklarınızı yaptım yaparkende bir sorun yaşamadım teşekkürler fakat şimdi forum/attachments dizininin ve içindekilerin tüm chmodlarını 777 yaptım ama foruma resim yüklemek istediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum forum/attachments klasörü içinde 1,2,3,4... gibi 9 a kadar giden klasörler var ve içleri dolu ama şimdi yüklemede bu hata var bunu nasıl çözerim acaba...
Could not create file system directory to hold your attachment. ve eskiden yüklemiş olduğum ve dediğiniz gibi databaseden klasöre taşıdığım resim leri görüntülemek istediğidede bu hatayı veriyor Kod:
Warning: fopen(): Unable to access /home/xxx/www/forum/attachments/4/6/0/0/111.attach in /attachment.php on line 168 Warning: fopen(/home/xxx/www/forum/attachments/4/6/0/0/111.attach): failed to open stream: No such file or directory in /attachment.php on line 168
Servage Hosting'den Uzak Durun... Konu CemYilmaz tarafından (2006-07-03 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
teşekkürler
|
Alıntı:
ilk mesajımdaki tüm yazılanlar ilgili tarihlerde vbulletin ile ilgili yapmış olduğum araştırmalar sonucu yabancı kaynaklardan elde ettiğim (vb.com, vb.org v.b.) ve bizzat uyguladığım tekniklerdir. ancak konu çok eski, şuan buna benzer bir çok uyguladığım daha farklı teknikler var, tabi senin gibi düşünenler yok değiştirmiş yok ordan almış, yok buna aittir dedikçede yayınlamayı düşünmüyorum. biraz araştırmacı olursan sende bilgilerini, uyguladıklarını paylaşki bizden senden öğrenelim.
| Stil | |
|
|