![]() |
|
|||||||
| Vbulletin VbSEO Vbulletin VbSeo Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
hizli cevap yazarken turkce karakterler kullanmadan yazip yollamayi denermisin? mesela: üğişçö , ÜĞİŞÇÖ gibi karakterleri kullanmadan.
eger calisirsa, buyuk ihtimal sorun makinedeki iconv yazilimi ile ilgili. ayni sorun forumu 3.5 versiona guncelledikten sonra bende yasamistim. olay ajaxla ilgili. makineye iconv kurmali yada kuruluysa tekrar kontrol ettirmelisin. ayrica emin olmak icin admincp den disable ajax features yaptiginda hizli cevap duzgun calistiginida gorebilirsin.
|
Alıntı:
admin cp ye gir > stillere gel > düzenleye gir > show theread templates kısmını genişlet ve hepsini resetle.. düzelmesi lazım.. |
|
||||
|
Admin CP -> vBulletin Options -> General Settings -> Disable AJAX Features
ajax kapanir, problemin cozulur. iconV icin makine sahibine basvurabilirsin.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
klasor yazilabilir durumda olmali, dosya derken klasorumu kastettin? FTP den baglanip attachments klasoru uzerinde sag tiklayip chmod 777 yapman gerekiyor bu klasore. sonra yukardaki yazidaki gibi attachments bolumunden storage type'i veri tabanindan file tipine cevirceksin okadar cok basit.
bu arada hata falan aldinmi admincp den bunu yaparken?
|
ya dedim ya yazılabilir yaptım diye ? chmod 777 yaptım dedim.
ben sizden tam path ne olacak örnek verirmisiniz diyorum.. örneğin public_html içinde forum dosyası onun içindede attachments var. path nasıl olmalı? |
|
||||
|
forumun root dizininde olusturcaksin attachments klasorunu, ayni olay avatarlar icinde gecerli.
ornek forum klasoru icinde kullaniyorsan: /forum/attachments olmali. direk public_html icindeyse: attachments olusturman yeterli.
|
eski serverımda path yanlış diyordu şimdi yeni serverımda şunu diyor:
Your server has PHP's SAFE_MODE enabled. You can not move attachments to files while SAFE_MODE is enabled. Please contact your host and ask them to consider disabling it if you wish to use the file system for attachments. php safe mode nasıl disactive edebilirim? hosting yetkililerine başvurun demeyin bana nasıl yapacağımı söyleyin plz önemli olan benim örenmem onlar nasıl olsa yapar ![]() path yanlış hatasıda şöyleydi CHMOD 777 yapmama rağmen;(klasör oluşturuldu) We attempted to write a test file to /forum/customavatars, but we were unsuccessful. Please verify that the web server has write/delete permissions for this path. Konu ruen tarafından (2006-03-06 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|