![]() |
|
|||||||
| Vbulletin VbSEO Vbulletin VbSeo Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
slm,
vBulletin forum açmak istiyorsanız,ve bu işden hiç anlamıyorsanız,işte size teklif.. Kurduğum ve hala yönetici olarak görev yaptığım forumlar vs vs uzun bir geçmişimiz var uygun fiyatlarla isteyen herkese yardımcı olabilirim. Bana ulaşmak için pm atın.. |
|
||||
|
yorum yapmanıza gerek yok..
birşey biliyorsanız benim faaliyete geçirdiğim forumlardan daha iyisini yapın ! ayrıca kaç hack kaç kod yazdınız ? bildiğiniz nedirde boş boş yazı yazmışsınız.. hanginiz kaç kez baştan stil yarattınız ? ne zaman dil dosyasını komple açıp editlediniz ? ne zaman kodlar için günlerce uğraştınız ??? ben bunlar için kafa patlattım ve paraya çeviriyorum bilgimi.. işine gelen gel yap der gelmeyen çeker gider.. gidin bakalım www.vbulletin.com/order adresine.bir vb satın alın size ne soruyor ? kurulumunuzu yapmamızı istermisiniz diyor ? ve fiyatına bakın ne yazmış ? 135 $ bana söylediğiniz şeyi gidip vbulletinin kendi resmi sitesinde neden yazamıyorunuz ![]() ben bu işden para kazanıyorum.ve memlunum.. herneyse size cevap yazıp vakit kaybı yapmakda mantıksız bir iş.. siz gidin bedava forum kurun eklenti koyun hack ekleyin sonra diğer adam işi kapıp hadi size yallah desin... kolay gelsin beyler.. |
|
|||
|
gidin bakalım www.vbulletin.com/order adresine.bir vb satın alın size ne soruyor ? kurulumunuzu yapmamızı istermisiniz diyor ?
ve fiyatına bakın ne yazmış ? 135 $ bana söylediğiniz şeyi gidip vbulletinin kendi resmi sitesinde neden yazamıyorunuz vbulletin kurucusu senmisin yok sa. adam a bak ya. 4-5 hack kurup forum u kurup artistlik yapmayıda baya seviyo galiba. arkadaşım. bugüne kadar o kadar kişiye kurdum ekledim falan fistan. birinden bile para almadım. çünkü alınacak birşey göremedin. alırsam zaten insanlığıma yakıştıramam. sen kodddlar la aran iyimiş. ileriki günlerde zırtbulletin die çıkar bi forum scripti de verirsin kendi yaptığını dimi. birde unutma ki bu yazdığımız yer en başda dediğim gibi burası senin takıldığın dandirikden fason forumlardan biri değil. . nese seniniçin çenemi yormama deymez. sen şu uzman alanın işe uraş. ne olsa gece gündüz bu işlerle uraşıyormuşsun. hadi hayırlı işler sana |
|
||||
|
yorum yok mesaj bu..
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|