![]() |
|
|||||||
| Vbulletin VbSEO Vbulletin VbSeo Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Bu devirde babana bile guvenme |
|
||||
|
J170E9C7D ile başlayan lisans benimki değil eğer gerçekten lisans nosu bu ise alabilirsiniz.
benim vbulletin lisans şifresi değiştirilmeye çalışıldığından ve lisans yaklaşık 10 gündür çalınmak istenmesi sebebi ile bu satılan lisans ile bağdaştırdım. çünkü lisansı aynı kişiden yani forumpaylas nick li kişiden satın almıştım, ama lisans hala adıma kayıt olamadı malesef. ama kendisi 1 hafta içinde bu işi çözeceğine söz verdi. kendisine bir kez daha güveniyorum ve az önce söylediklerimi geri alıyorum. gelişme olursa açıklarım size.... sonuç olarak eğer lisans no su J2881B99 ile başlamıyorsa benimki değildir. bilginize.... |
|
||||
|
abin haklı..Madem kelek atmıyacaksın da neden o abinin üzerine yapmadın lisansı ? Hangi olsa kelek atacak diye düşünür.Haksızmıyım sence ? Customer nosunu saklamanın amacı vbulettin tarafından yasak filanmı var ? Çıkarırsın buraya yazarsın müşteri nosunu dersinki bak satmaya çalışdığım lisans sana ait değil..Bunu satıyorum ben ve olay kapanır.He ama hala hakısz kalırsın.Adam parasını ödemiş, hediyeni vermiş ve sen hala lisansı adamın üzerine geçirmemişsin.
Alınmazsın umarım.Bunlar benim düşüncelerim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|