![]() |
|
|||||||
| Vbulletin VbSEO Vbulletin VbSeo Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam,
Ben forumda guest kullanıcıların login olmadan konuları görmemesini istiyorum. Fakat başlıkları göremiyorlar ama mesajların yanında olan rakamları görebiliyorlar. Yani konuların yanında işte Konu 14 mesaj 5 gibi numaralar gözüküyor. Bunların giriş yapmayan kişilere 0 0 olarak gözükmesini istiyorum. 3.5.1 kullanıyorum. Bazı siteler bu şekilde ayarlayabilmiş forumu. Ben kullanıcı gruplarından guest'ler konuları göremez şeklinde işaretledigin zaman guest kişiler konuları göremiyor orada özel yazıyor fakat yandaki mesaj sayılarını görebiliyorlar. O mesaj sayılarını forumu guest'lere komple kapatmadan nasıl 0 yapabilirim? Ayrıca bu güne kadar en çok ziyaretçi şu saatte online oldu şeklindeki istatistik benim forumumda bulunmuyor? Bu özelliği nasıl getirebilirim? |
|
||||
|
Misafirlerin sadece konu başlıklarını görüğ içeriğe ulaşamamaları için servera atmış olduğunuz vb dosylalarından showthread.php'yi bulun.
Kod:
if (!($forumperms & CANVIEWOTHERS) AND ($thread['postuserid'] != $bbuserinfo['userid'] OR $bbuserinfo['userid'] == 0))
{
print_no_permission();
}
Kod:
###DENY NOT LOGGED IN (USER 0) AND USERS AWAITING EMAIL CONFIRMATION (GROUP 3)### if($bbuserinfo['userid']==0||$bbuserinfo['usergroupid']==3) print_no_permission(); tamamdır güle güle kullanın. edit by noax
Pc TekniK Konu varyemez tarafından (2005-11-26 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Admin, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. bu hatayi veriyor admin accountla post edersem ![]() Konu MeMo_X tarafından (2005-12-07 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|