![]() |
|
|||||||
| Uzaktayım Yurtdışındayım Askerdeyim |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İskenderun çok güzel bi yer ve rahat askerligin iyi geçecek...
valla nerde olursa olsun isterse sarayda padişah olarak yap o 450 günün geçmesini beklemek çok zor gelir. Bende Jandarma Genel Komutanlığında yaptım Ankara.
|
|
||||
|
Alıntı:
Kesin olarak öğren eğer " İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı " ise bilgi verebilirim. Acemiliğimide burda yaptım, usta birliğimde burasıydı. ( 85/4 Talim Öğretmeni Çavuş ) |
|
||||
|
Askerlik şubesindekiler telefondan bıkmış sanırım, iki üç kere çevirdikten sonra ulaşabildim.
İçinde İkmal Birliği geçen bir yer söyledi. Üsteleyerek sordum Bahriye mi diye, şubedeki şahıs da Evet dedi. Bilmiyorum belki de İkmal Birliği acemilere de açılmıştır. Hayırlısı... Cevaplar ve iyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar ![]() İnşallah Onbeşbuçuk ay sonra görüşürüz
|
Yahu ne diyorum sana Gneral ASKERLİĞİN BİTTİ...
Komutanlarına Komutanım bile demiyeceksin EFENDİM diyeceksin İkmal Olarak hele bir de gemiye düşersen harbi nikin gibi askerlik yaparsın. Ama Bahriye de bazı değişiklikler var mesela General değil Amiral Tertip değil Kura ![]() Keşke okumuş üniversite bitirmiş olsaydın süper olurdu.. Allah Deniz Birliklerimizi başımızdan eksik etmesin süper donanımlıyız deniz birliklerinde Eski Bir Deniz Subayı olarak söyliyeceklerim bunlar.. SOn bir şey .. Şimdiki DZKK Komutanınız K.Ora.Metin ATAÇ paşa süper bir insandır çok şanslı bir dönemsiniz... Çok iyi tanıdığım çok tatlı kibar bir kişiliktir... |
|
||||
|
Şimdiki Deniz Kuvvetleri Komutanını teyzemin beyi de çok iyi tanıyor, sanırım eniştemin bahriyede yazıcı olarak görev yaptığı dönemde albay veya yarbay gibi bir rütbesi varmış. Belki de tanışmak nasip olur
Fakülte Terk olarak gidiyorum askere..@visitistanbul, klavyenden bal damlıyor vallahi.. Eski bir deniz subayı derken, kendi isteğinle mi ayrıldın acaba? Özel mi bu soru? Anlatacağın olaylar var mı? Tavsiyelerin nedir? Anlatabilirsen sevinirim, ısınmak açısından
|
Alıntı:
Eski Kuvvet Komutanı İlhami Erdil in yanında yaptım.. Çok ülke gezdim. Tavsiyelerim ise Diğer arkadaşa da yazdım Efendi Ol Saygılı Ol Emirlere itaat et Gözü açıklık (Hak yeme manasında) yapma .. Zaten askerliğin süper geçecek artı iskenderunun en güzel zamanı ne Sıcakkk ne Soğuk ilkbahar gibi havası vardır şimdi.. ISINMA DİYOR HALEN YA ne ısınması BİTTİ ASKERLİĞİN YAHU BİTTİ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|