![]() |
|
||||
|
Alıntı:
![]() Boyu uzun olanın şansı yok, Zaten benim esas yerim muhafız bölüğü değildi. Tabur komutanı meslek diye sordu, elektronik mühendisiyim dedim, sonra baktı boyun uzunmuş seni muhafız bölüğüne gönderilim dedi ![]() benim zamanımda pazartesi, perşembe Tugiyi karşılardık. Bayrak töreni falan yoktu bizde ![]() Bir gün yağmurlu havada bi paşa gelecekmiş onu karşılayacaz. Ortamda bir sürü albay yarbay vs var. tabi Tuğgeneral ben ve mangam da orada. Ama ortamda sadece 2 kişi birbirine bağırıyor. ilk bağıran Tuğgeneral "Bu mangayı neden yağmurda çıkarttınız, çabuk geri dönün karşılama marşılama istemiyorum" E tabi 2. bağındanda sadece ben "Emredersiniz komutanım, Feyyyyyyyyynk Omza....."
|
Bornovada oturan var mı bilmiyorum ama her cuma yola doğru dönük bayrak töreninden sonra uygun adımda her şey vatan için, şehitler ölmez vatan bölünmez, türk öğün çalış güven, vatan sana canım feda vs... yürüyüş kararı sivillere dönüp sayardık. Alb. E. ARI Kışlası Bornovada oturan var mı ? Özlüyor insan sonradan taşındık 57 nci top. tug. k.lığına izmirin girişine
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|