Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Sosyal ve Güncel > Güncel Konular Haberler > Uzaktayım

Uzaktayım Yurtdışındayım Askerdeyim

LinkBack Seçenekler Stil
  #81 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-29, 12:00
Hostsatis.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
Hostsatis.Com is an unknown quantity at this point

Alıntı:
zahmaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
305. dönem Asteğmen
-MEBS Asteğmen Aday Kurs Bölüğü, Mamak / ANKARA
-Ulaştırma Okulu Eğitim ve Merkez Komutanlığı, Gaziemir / İZMİR

Azmı törene çıktım Muhafız bölüğü olarak, azmı Paşa karşıladım her sabah, azmı çelenk bıraktım bayramda seyranda, azmı nöbet tuttum Acil Müdahale Mangasının başında hey gidi günler hey...
Boyun uzun olunca bende çok manga çvş luğu yaptım en son Işık Koşener paşamızı karşıladık.

O Manga elbisesi deli ediyodu sıcaklarda erkenden hazırlanırdık paşa gelirdi. Rahat hazır ol, tüfek omza selam dur dikkat sağa bak merhaba asker sollllll nasılsınız soll sizlerde saolun tüfek omza esas duruş sağa dön tüfek omza uygun adım marş 2 saat hazırlan 5 dk bile sürmezdi.

He bide her pazartesi sabahı tugiyi karşılardık her cuma akşamıda bayrak töreni haftada 2 kere kesin giyinirdik.

#82 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-29, 13:13
zahmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/8
zahmaci is on a distinguished road

Alıntı:
Hostsatis.Com´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Boyun uzun olunca bende çok manga çvş luğu yaptım en son Işık Koşener paşamızı karşıladık.

O Manga elbisesi deli ediyodu sıcaklarda erkenden hazırlanırdık paşa gelirdi. Rahat hazır ol, tüfek omza selam dur dikkat sağa bak merhaba asker sollllll nasılsınız soll sizlerde saolun tüfek omza esas duruş sağa dön tüfek omza uygun adım marş 2 saat hazırlan 5 dk bile sürmezdi.

He bide her pazartesi sabahı tugiyi karşılardık her cuma akşamıda bayrak töreni haftada 2 kere kesin giyinirdik.
Bilen nasıl biliyor...

Boyu uzun olanın şansı yok, Zaten benim esas yerim muhafız bölüğü değildi. Tabur komutanı meslek diye sordu, elektronik mühendisiyim dedim, sonra baktı boyun uzunmuş seni muhafız bölüğüne gönderilim dedi

benim zamanımda pazartesi, perşembe Tugiyi karşılardık. Bayrak töreni falan yoktu bizde

Bir gün yağmurlu havada bi paşa gelecekmiş onu karşılayacaz. Ortamda bir sürü albay yarbay vs var. tabi Tuğgeneral ben ve mangam da orada.

Ama ortamda sadece 2 kişi birbirine bağırıyor.
ilk bağıran Tuğgeneral "Bu mangayı neden yağmurda çıkarttınız, çabuk geri dönün karşılama marşılama istemiyorum"
E tabi 2. bağındanda sadece ben "Emredersiniz komutanım, Feyyyyyyyyynk Omza....."

#83 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-29, 15:59
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
arachnanthe is an unknown quantity at this point

acemilik . 10.jan.er eğ. alay kom. izmir bornova
usta birliği: hakkari il jandarma alay komutanlığı ( meslekciyizya gitmediğim karakol kalmadı )

85/3

#84 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-08, 16:09
Hostsatis.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
Hostsatis.Com is an unknown quantity at this point

Bornovada oturan var mı bilmiyorum ama her cuma yola doğru dönük bayrak töreninden sonra uygun adımda her şey vatan için, şehitler ölmez vatan bölünmez, türk öğün çalış güven, vatan sana canım feda vs... yürüyüş kararı sivillere dönüp sayardık. Alb. E. ARI Kışlası Bornovada oturan var mı ? Özlüyor insan sonradan taşındık 57 nci top. tug. k.lığına izmirin girişine

#85 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-25, 14:56
bay_bars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
bay_bars is an unknown quantity at this point

Bilecik 2.jan.Er.Eğt.Tugayı

Seçenekler
Stil