![]() |
|
|||||||
| Teknik şikayet Webmaster websitesi teknik konularda şikayet protesto (belgesiz mesaj postalamayınız) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar artık son mesajımın vakti geldi...
bazıları para istemeye gelince para istemeyi biliyorlar isim vermek istemiyorum... son zamanlarda en azından bana mı rastgeliyor çok adi ( ŞEREFSİZ ) insana rastladım... siteme link ekle yoksa sitene saldırı yaparım , haraç kesmek isteyen vs. ve iyice bunlardan bunaldım.. sonunda bir karar verdim interneti bırakıyorum.. bu konuyu bu insanları protesto ve interneti tamamen bıraktığımı bildirmek için açtım... saygılarımla.. Sedat Okay
|
böyle yaparak onları değil kenini cezalandırırsın onlar kazanmış sayılır bence üzerine gitmelisin öyle hemen pes etme
|
Sedat Olur mu Öyle Şey...
Kalıyosun... Gitmiyosun Biryere. Öyle Sebep olmaz.. Yaw Sende Gidersen kimle Abi kardeş İlişkisi Kuracam ? Kimle Geyik Yapacam MSN 'de ? ... he ?
|
Alıntı:
valla çoğu kişi istemiyor yaf o kadar çok sevenim varmış... biraz askıya aldım daha çok geyik yapacaz ama olan dosyalarıma gitti siteyi komple sildim yedekte yoktu gelde 2 gece daha yatma site yap
|
Interneti bırakmak başlı başına bir saçmalık, mutlaka işin olacaktır internetle.Artık devlet daireleri bile her şeyi internet üzerinden yapmak isterken sen seve seve kullanmazsan güle güle kullanırsın.
|
|
||||
|
yaf vazgeçtik
bu arada olumlu tepkiler için tşkler yeni işlere başladık fazla foruma giremiyorum
|
|