![]() |
|
|||||||
| Teknik şikayet Webmaster websitesi teknik konularda şikayet protesto (belgesiz mesaj postalamayınız) |
| Anketimiz: en iyi wm formu ? | |||
| İyinet |
|
31 | 57,41% |
| r10 |
|
22 | 40,74% |
| donanımhaber |
|
1 | 1,85% |
| Katılımcı sayısı: 54. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Son günlerde bazı forumlarıda deniyorum.. denediğime binpişman olmama rağmen.. Gereksiz yorumlar , gereksiz teklifler , gereksiz kişilikler görüyorum..
sizce en iyi webmaster forumu hangisi ? benim takıldıgım forumlar ; iyinet , r10 , donanımhaber sıralamaya koyarsam iyinet > r10 > donanımhaber'den bu bana göre en doğru sıralama.. donanımhaber'de açtıgım bir konu cinnete sürüklüycek bu gidişle.. Türkçe ile iletişim kuramıyorum.. ya anlamak istemiyorlar yada nereleriyle anlıyorlarsa çok kötü bir durum.. burayada linki geçiyorum görün diye.. İşkence görüntülerim (isat , nickli kişi benim ) |
|
|||
|
donanımhaber bitti artık, hep geyik konular dönüyor. ayrıca ziyaretçi sayılarıda dibe vurdu.. Yönetim kötü olunca demekki koca site bitebiliyor.
iyinet daha iyi bu saydıkların arasında, ancak buradada laf sokmalar maytap geçmeler bi dönem çoktu. şu an bitti sayılır
|
|
|||
|
İyinette bunu acarsan iyinet en iyisi olur r10da acarsan r10 en iyisi olur donanımhaberde acarsan donanımhaber en iyi olur
|
dh yi bu klasmana sokarsanız ceviz.net e ayıp edilmiş olur. bana soracak olursanız bu yazılan forumlar o kadar kaliteli değiller. hepsini birbirinden ayıran klasmanlar var. parasal konularda iyinet, optimize ve sponsor takibinde r10, geyik işlerinde dh...
ama ceviz bunların hepsini bir arada tutuyor. bağımsız olması ve uye seçmesi en güzel özelliği bu nedenle ben ceviz.net i hepsinden üstte tutarım.
|
|