![]() |
|
|
|
|||
|
29.12.2006 22:00:28 Merlin Reklam ||| Reklamcılık ve İnternet Hizmetleri yapmıs oldugu reklam yani spama düşmeyen mail reklamının belgesidir.
reklam belgesi burdadır. http://www.xpaylas.org/merlin_txt44 NOT: ben sadece zarf attım düştü kendisi ispatıdır ben spamcı felan degilim span yapandan nefret ederim. Konu MerKuR tarafından (2007-01-07 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Arkadaşlar Ben daha fazla konuşmak istemiyorum ve aşağıdaki linki veriyorum. okursanız kimin ak kimin kara olduğunu anlarsınız.
http://forum.iyinet.com/forum-uyelig...t-eklendi.html Arkadaş hala o konuşmalardaki kişinin Bizim şirketimizden biri olduğunu kanıtlayabilmiş değil ![]() Eğer kendisi ispat olmadan bizi biraz daha karalamaya devam edecek olursa hakkında hukuki işlem başlatılacaktır. Merlin Turizm Seyahat Acentası Vergi Dairesi: Laleli Vergi Dairesi Vergi Numarası: 9250286249 Tursab Lisans No : A-4646 Telefon: +90 212 458 4414 Fax: +90 212 458 4416 Mesihpaşa Mah. Sait Efendi Sok. No:1 Kat:3 Aksaray İstanbul Türkiye Ofisimize Bekleriz Sayın MerKuR. Bu konuyu yüz yüze konuşalım derim ![]() Sizinde bir ofisiniz varsa yer verin bizzat gelelim. Konu Merlin Turizm tarafından (2007-01-07 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
acık sekilde atmayı düşünüyorum ama yapamiyorum biri bana yardımcı olabilirmi bu dosyayı acık burda herkezin okuması icin nasıl eklerim.
|
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
ilk defa güldüm. çünkü ilk defa bu kadar megalomania bir insan gördüm. "merlin sus, merlin kabullen , merlin işinden olma" arkadaş kanıtla diyorum sen daha bunları diyorsun.Alıntı:
Hadi bak birşey daha öğrendin. dün spami öğrendin bu gün de bunu. yerinde olsam zil takıp oynarım. |
|
|
|||
|
Alıntı:
neden insanlar yaptıgı işi saklar anlamıyorumya. ben gercekleri söleyincede cepe alıyolar. bu forumda senin gönderdigin maillistlerden biri daha cıkar inşallah. maillistinde genelde domain uzantılı muhakkak biri cıkacaktır ozaman ne diceksin cok merak ediyorum. |
|
|||
|
MerKuR bana özel mesaj atmış. sanırım onu burada yayınlayacağımı sanıyor ( forumda özel mesajları yayınlamak yasak sanırım)
Yukarıda verdiğim linktede açıkladım. 10 bin mail 30 ytl yok 20 bin mail 50 ytl gibi bir reklamı kimseye atmadık. Konusu Turizm olan mail gönderiyoruz. Reklam departmanından Selçuk bey sanırım bu forumdan bir kaç kişiye "Londra Turu" konulu bir mail armış (benim haberim olmadan) İnsanlara turizm içerikli mail gönderdiğimizi söylüyoruz zaten. Fakar sayın MerKuR siz ısrarla 10 bin kişi 20 ytl gibi mailler yolluyorsunuz diyorsunuz. bende kanıtlayın diyorum. kanıtlayamıyorsanız daha fazla konuşmayın. http://forum.iyinet.com/forum-uyelig...t-eklendi.html |
|
|
|||
|
ya merlin orda konuşmamızın belgesi var hala neyi gizliyosun. anlamıyorum
kabullenmiyosan sus bence. özel msjımdada belirttim bu işi sen meslek edinmiş olabilirsin. burda sana musteride cıkacaktır. ama buraya ilk geldigin anda inkarcılık yapma. |
|
|||
|
Alıntı:
onur@merlinturizm.com dan veya @merlinturizm.com uzantılı bir adresle msn veya mail konuşma kaydın varsa yaz diyorum bende. ********************************************** Sanırım MerKuR arkadaşın beyni ile arasında bir iletişim bozukluğu var. ısrarla anlamak istemiyor. Daha sağlıklı düşünen insanlar durumu değerlendirirse en doğru kanıya varırız. Bu konu altında MerKuR e mesaj yazan MerKuR gibi olsun ![]() Herkese İyi Çalışmalar Dileriz. Not: @merlinturizm.com veya @islamictourismturkey.com @vizebilgi.com @vizeislemleri.net uzantılı adresler dışında hiç bir adresle ilgi / alakamız bulunmamaktadır. Merlin Turizm Seyehat Acentası. Konu Merlin Turizm tarafından (2007-01-07 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: not ekleme |
|
|
|||
|
merlinreklam@gmail.com adresinden konustuk bu konusmaları. ve konusmamızdada verdin onur@merlinturizm.com mailini. ekledigim dosyayı okuyanlar kimin gercekeri söledigini anlayacaktır.işin gucun rasgelsin ama kulakları surekli pamukla tıka cok kufur yiyosun spamdan dolayı.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|