![]() |
|
|||||||
| Teknik şikayet Webmaster websitesi teknik konularda şikayet protesto (belgesiz mesaj postalamayınız) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bugün başıma gelen bir üzücü olayı burda siz değerli arkadaşlarım ile paylaşmak ve ilgili siteyi ve bu siteyi yöneten arkadaşı protesto etmek istiyorum. Bu bölüme hiç yazmamayı bir gün buna ihtiyaç duymamayı ümit ediyordum ama malesef kendimde yazma sorumluluğu hissediyorum...
--------------------------- 15 dakika önce site yöneticilerimden bir arkadaş forumda arama yaparken yada konudan konuya geçerken sayfanın birden bire hiç biryere basmadan NETWORK-SECURITY-ABOUT.ORG adresine yönlendiğini söyledi bugün benim karşıma hiç çıkmamıştı bu. Domaine whois çektim ve sahibinin türk olduğunu gördüm ve böyle bir yönlendirmeyi sitemdeki hangi kodların yapacağını araştırdım sitemde bir directory ve iki tanede sayaç kodu var bunlardan bir tanesi extreme diğeri ise yaklaşık 1 hafta önce eklemiş olduğum siteliz.com sayac kodudur. domaini dikkatlice incelediğim zaman domain sahibinin bilgilerinde mail adresinin sitelizcom@gmail.com olduğunu gördüm ve şoka uğradım... Kayıt olurken sözleşmeyi okumadım ama böyle bir madde olduğunu hiç sanmıyorum...bu konuyu açarken tekrar tekrar giriş yapmayı denesemde siteye bir türlü ulaşamıyorum. Çok ayıp bir olay gerçekten yakıştıramıyorum. Türkler hakkında internet aleminde negatif düşünen insan o kadar çokki anlatılmaz bu tip olaylarla yaşanır... Sayaç kodunu sitemden kaldırdım ve şimdi farkettiğim bu kurnazlığın siz arkadaşlarımın başına gelmemesi içinde konuyu buraya taşıdım.... siteliz.com zengin olma pahasına etik olmayan davranışlardan kaçınman ve kendine iyi bir yol çizmen temennisiyle.. Domain whois bilgileri için https://www.namecheap.com/whois/whoi...rity-about.org + umarım son iki gündür hitlerimdeki gözle görülür düşüşün sebebi yapmış olduğun bu ali cengiz oyunu değildir.. Şayet öyle ise Bu dünyada işin iş olabilir ama öteki dünyada iki elim yakandadır... Günahı vebali boynunadır...
__________________
40 YTL den başlayan fiyatlarla Sizinde harika bir Joomla siteniz olsun. |
|
||||
|
__________________
everybody loves ploop.. |
|
||||
|
yeni farkettim zion bilgilendirme için teşekkürler.. bundan sonra kesinlikle işim olmaz zaten.. Benden uzak ALLAH a yakın olsunlar...
__________________
40 YTL den başlayan fiyatlarla Sizinde harika bir Joomla siteniz olsun. |
|
||||
|
Alıntı:
__________________
I'm Back |
|
||||
|
Ya arkadaşlar biraz konu dışına çıkmış olacağım ama webmaster forumunda olduğumuz için sorun olmaz heralde;
?do2=ref&kadi=xxxx gibi veri veren kısımda Siteye nereden girildiği yazıyor. Bunu kendi siteme ekleyebilir miyim(bu siteye eklenmeden php ile) Sorumu geri alıyorum başka bir bölümde tartışılıyor(asp de olsa) ![]() Konu the_alorak tarafından (2006-07-11 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Aynı sorunu dün ben de yaşadım ve problemin kendi sunucumdan kayaklandığını zannettim bir an daha sonra siteliz.coma girince network-security.. a yönlendiğini gördüm
yaptıkları ahlaksızlığın daniskası... |
|
||||
|
bu adamlar yuzunden turk inernetinin adı gotuye cıkıyor dunyada parking siteeri accountlarımızı banlıyor turk tafiği isdenmiyor vs vs bunlara benzer bir dunya sebeb uyarılar için eşekkurler +rep
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bilgilendirme maili ne demek ? | draligus | Webmaster Genel Konular | 2 | 2007-02-05 19:14 |
| Seo hakkında küçük bir bilgilendirme yazısı. | Mask | Google Optimizasyon | 4 | 2006-07-04 12:48 |
| Bilgilendirme. | eternity_voyager | Reklam ve Reklam Networkleri | 3 | 2006-02-24 10:04 |
| Bilgilenme ve Bilgilendirme | "srkn" | Güncel Konular Haberler | 2 | 2005-07-30 22:57 |
| PAYPAL hakkında bilgilendirme | birweb | Webmaster Genel Konular | 14 | 2005-02-27 12:22 |