![]() |
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Alıntı:
|
firefox olsa onada eyvallah diyeceğimde, bide opera
opera ilk önce şu tasarım kodlamalarını doğruca bir yorumlayabilsinde ondan sonra bu tür girişimler yapsın, sırf bu operada sitenin tasarımı düzgün çalışsın diye yapmadığım şey kalmıyor, bide başımıza bu çıkarsa yandık yani.
|
Firefox olsun, Opera olsun genelde kamunun yardımları ile gelişen tarayıcılar. Bu tarayıcılar webmasterlara destek olmayan ve genelde kendi özgürlüğünü savunan tarayıcılar. Yanlış mı söylüyorum. Herzaman yeni sürümü çıkıyor ama birçok arkadaşın dediği bi birçok kodu hala yorumlayamıyor.
Sadece yeni sürümler çıkarsınlar. 24 saat içinde bile çıkartıyorlar. Güvenik açıklarını nasıl olurda 24 saat içinde çöker. Ben işin açıkçası ücretsiz hizmetleri destekliyorum ama kaliteli olanları. Bu hizmetleri kaliteli bulmuyorum. Samimide bulmuorum. İnternet Explorer ilk göz arımız. Microsoft en iyi yazılım deviyse bu konu altında kalmaz. Saygılarımla; Oğuzhan FELEK
|
internet explorer dan daha iyi browser mı var ? bence opera ile firefoxu kaldırsınlar çünki ikiside bi işe yaramıyor kullanıcı kafası karıştırmaktan başka bişi değil
webmasterlar bile firefox kullanıyom diyo bende diyorum ki firefox kullanmayın IE kullanın sanki bişimiş gibi ben firefox kullanıyom diye kasılan aynı webmaster sonra forumlarda konu açıyo bi script yazdım firefoxta düzgün çalışıyo ama IE de çalışmıyo acaba neden diye yada firefoxta düzgün çalışan tablolarım IE de neden kayıyor diyeSayın webmaster arkadaş artık şunu anla: firefox çömez son kullanıcılar için yapılmıştır ve senin sayfanda mevcut bazı kodlama hatalarını tamamlar ekrana öyle basar siteni ama IE kodlama hatanı hiç bir zaman affetmez Buradan çıkan sonuç firefox iyi IE kötü sonucu değildir. Ey webmaster bırak firefox kullanmayıda kodlama hatalarını anlayabil
|
Evet kesinlikle katılıyorum. Ben de anlamıyorum Firefox'tan falan. Tamam Linux kullanıcısı kullansın ama yani, Windows içinde çok ama çok lüx ve gereksiz. En iyi çözüm zaten İnternet Explorer. Ondan iyisi can sağlığı
Bilmiyorum ama site tasarımcısı veya yöneticisi iseniz Firefox'a dayalı bir site yapmayın. Destek veriyorsunuz ama karşılığı yok. Birazda onlar adım atsında tüm siteler iyi yorumlansın.Saygılarımla; Oğuzhan FELEK
|
Firefox kaldırırsın değilde değiştirilsin diyenlerdenim. Bu zihniyetle hiçbir yere varamazlar. Zaten yakında modası geçer. Bakıyorumda herkes sıkılmış iyice.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|