![]() |
|
||||
|
Bobo atsaydı yüzde yüzlük golü 2-2 olacaktı
![]() ben maçı netten izliyorum: FenerBahçe-Beşiktaş Maçını Netten İzleme
|
Allah askına son dakikada atılan golün iptal olma sebebini birisi söyleyebilir mi? Ofsayt desen, yan hakem kosmaya devam ediyor ilk pozisyonda değil, neden iptal oldu? Böyle salak bir hakem görmedim ben. Serbest vurus kullanırız baraj 7 metrede durur, alın size Fenerbahce lobisi.
|
Sen ona fual diyorsan zaten git bayanlar ligini falan izle. Baska da bir sey yazmam zaten
Maçı hakeden Fenerbahçe'ydi deme bari, bariz 2 gol kaçırdı bizim beceriksizler; istatistikle olsaydı bu isler ben su an forumdaki en bilgili kisi olurdum bkz. mesaj sayısı
|
Alıntı:
Pozisyon bana göre faul, gökhan zaten kısacık bi'adam, bobo dirseği adamı uçuruyor, pilot kamera daha net gösteriyor. Oldu ki faul değil, hakem faul verdi; bir maçta hakem defalarca olmayan faule faul verir, olan faul'u es geçer.Olay bu.. Fenerbahçenin 30a yakın ortası var . Sizikiler iki net kaçırdı doğrudur, atsalardı atamadılar..Eğer iki gol kaçırdım atsaydım yenecek şeklinde bir anlayışlı futbol oynuyorsan, iki golü kaçırmayıp atacaksın ondan sonra oynadın da n'oldu iki kere geldim akıllı oynadım yendim diyeceksin, tıpkı liverpool maçındaki gibi..Atamadılar, kaçırdılar..Galip Fenerbahçe sonuç değişmez..
|
|
||||
|
Yapma ya sonuç değismez mi? Bilmiyordum ya tüh buraya 10 mesaj atınca 3 puan bize gelir sanıyordum, söylediğin iyi oldu
profesyonel sporculuğu nerede yaptığına bağlı tabi, herhalde kum havuzunda yaptın
| Stil | |
|
|