![]() |
|
|||||||
| Sosyal Protesto Sosyal Güncel konuları Protesto (teknik olmayan konular) belgesiz konu açmayınız |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Tüm herşey yolunda giderken birden başbakan delirdi de ülkeyi germeye mi kalktı? Nasıl oluyorda başbakan geriyor diyebiliyosunuz hayret ediyorum. Ülkeyi gerenler, genel kurmay başkanı ve deniz baykaldır zahiri olarak.Asli olarakta Erkan Mumcu ile Mehmet Ağar.Katılsalardı böyle mi olurdu? Diyorsunuz ki tek aday vardı.Kim dedi onlara aday koymayın diye.Mecliste seçiliyor cumhurbaşkanı bu her 7 senede bir böyle olmuştur.Kimse meclisi terketme terbiyesizliğinde bulunmadı. Allah diyen şeriatçı oluyor..Atatürk diyen cumhuriyetçi. Ben neyim o zaman? Hem Allah diyorum hem Atatürk.Hain miyim?
|
bunuda aday cikaramayip bir yerinden korkan muhalefet dusunecek .
|
aday çıkaramayan muhalefet mi?
)))))))işte siz bunu anlayamayacak kadar düz bakıyorsunuz. aday çıkarsalardı, oturuma katılmak zorunda kalırlardı adayı desteklemek için. oturuma katılım olsaydı, şu an herşey farklı olurdu. Tüm muhalefet görevini aslanlar gibi yapmıştır !Hepsini tebrik ediyorum. ince düşünün biraz ![]() Bir parentez açıyorum : Dini konuları her mesaj arasına serpiştirmeyin. Forumda bu yüzden çok uzaklaştırma oldu dikkat ederseniz. Allah sevgisini sen nasıl siyasete alet edersin ya?Sen benim, ahmetin alinin içindeki Allah sevgisini nereden bilebilirsin? Bu ne iğrenç bir dayatmadır, bu ne anlamsız bir düşüncedir, bu ne " bölücü " bir düşüncedir. halk bunu yemiyor artık baylar..Herkes uyandı artık.. Devleti olmayanın dini de olmaz..Bunu aklınızdan çıkarmayın !Bırakın dini duyguları sömürmeyi. Ayıptır bu ! Ne dine sığar ne ahlaka.. sarılın Cumhuriyet İlkelerine..İlerici olun..Bırakın insanlar olduğunu yaşasın !Bırakın hislerle , din ile siyaset yapmayı ! Geçmişte sonlar bellidir ve her zamanda aynı akibet olacaktır.. Bu da kapak olsun.. iyi günler |
|
|||
|
Alıntı:
|
|