![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| SMF SMF Temalar Eklentiler |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Profilde Kayan Yazı [ Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar ] Şeklinde Bir Yazı ( Tabi Yazıyı Değişebilirsiniz ) Görünüm ![]() Resimdeki Hos Geldiniz Yazısı Kayıyor.! Mod Bilgileri Yazan : Webmaster By Suskun Açıklama : Profilde Avatarın Altında [ Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar ] Diye Yazan Bir Yazı Yazıyı Değişebilirsiniz İster Manulde İster Modu Kurcalayarak Download: http://rapidshare.com/files/86989671...uskun.zip.html Mod Uyumu: 1.1.4 Manuel ANLATIM Temamızda Display.Template.php Dosyasını Aç Bul Kod:
// Show the member's gender icon? Kod:
//Profilde Kayan Yazı Webmaster By Suskun - Suskun@Centrum.Cz if(!($settings['webmaster_suskun']))
{
echo '<p></p>
<marquee width="92" style="font-size: 12pt; font-family: Courier New (monospace); font-weight: bold; color: #FFFF00" bgcolor="#0000FF">Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar</marquee><br>
';
}
Bilmiyorum İşinize Yararmı Arkadaşlar Kendi Forumuma Böle Bir Şey Yapmak İstedim Ve Moda Cevirdim Okadarda Önemli Bişi Değil Mod Sahibi Benim [ Suskun ] Sorunlarınızı Ve Görüşlerinizi Bekliyorum .. Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|