Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Site Satışı Siparişi

Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-05, 22:37
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
MeRSiN is an unknown quantity at this point

Alıntı:
matatug´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş warez nedir biliyormusun?Biz bu databaseyi satın aldık.Kurduk entegrasyonunu vs. yaptık.Sonradan msnden gelen bir muşteri bu databasenin paylaşıldığını soyledi.Adam alıp sonradan paylaşmış.Ki adam kendi paylaşmış isteyerek.Bunun adı warez değildir.Smf de bedava script veriyor. Scriptine siz warez mi diyorsunuz?

Ayrıca tn5 forum sitesi mi?Gormuyormusun portal koymuşuz.Forum yanlızca onun bir bolumu.Daha eklenecek birçok bolum de var.

Bu database ozgun icerik bulundurmasaydı google 3000 sayfasını indexler miydi?Databaseden kuranlar çıkmış ama ilk kuranlardan olduğu için öncelikli.

Fiyat konusunda da sanane kardeşim ister 169 ytl den satarım ister 169 milyar liradan da. seni ne ilgilendiriyor.Almayacaksan golge etme!
Peki ya sPaNdAu£r' ait smf'ye uyarlanmış ultravb temasının altına Tasarım: Martyr yazmana ne demeli?Bari arka plandaki uvb logolarını değişseydin images/bgd.gif

Kaldırdığın © bu:Ultravb Skin Design by sPaNdAu£r

Not:sPaNdAu£r kimdir tanımam etmem adamın emeğine acıdım..

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-06, 00:41
Junior Member

matatug is an unknown quantity at this point

Benim indirdiğim sitede orası boştu.Alelade bir yazı ekledim.

Neden bu kadar abuk subuk şeylere takılıyorsunuz?.
Bu gidişte artık "bu sitenin adı niye tn5 de tn10 değil." "Niye orgla bitiyor da com değil"
"Sayfanın scriptini niye kendin yazmadın" olacak sorularınız.
Yalan birşey mi soyledik.Muşteriyi yanıltıp dolandırdık mı?Ne soyluyorsak odur.Ne fazla ne eksik.Sorduğunuz tum sorulara yanıt verdik.Yanıt veremediğimiz bir soru mu oldu.
Almak isteyenler Msn eklesin.Geri kalanlar eleştirileriniz varsa ozel mesajla yollayın ne gerekiyorsa duzelteyim.Ama saçma sapan gerekçelerle satışı baltalamayın.

Konu matatug tarafından (2008-07-06 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir..

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-07, 01:18
zdearban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/1
zdearban is on a distinguished road

Alıntı:
matatug´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim indirdiğim sitede orası boştu.Alelade bir yazı ekledim.

Neden bu kadar abuk subuk şeylere takılıyorsunuz?.
Bu gidişte artık "bu sitenin adı niye tn5 de tn10 değil." "Niye orgla bitiyor da com değil"
"Sayfanın scriptini niye kendin yazmadın" olacak sorularınız.
Yalan birşey mi soyledik.Muşteriyi yanıltıp dolandırdık mı?Ne soyluyorsak odur.Ne fazla ne eksik.Sorduğunuz tum sorulara yanıt verdik.Yanıt veremediğimiz bir soru mu oldu.
Almak isteyenler Msn eklesin.Geri kalanlar eleştirileriniz varsa ozel mesajla yollayın ne gerekiyorsa duzelteyim.Ama saçma sapan gerekçelerle satışı baltalamayın.
şikayetinde sende haklısın, aynı sorunları ben dahil herkes yaşıyoruz, bir konu açarken son bir kez daha düşünüyoruz, daha önceki konuları inceliyoruz, neden; çünkü her konuda bir şey satılsaydı burası webmstr forumu olmazdı sanırım

eskiden satılacak sitenin adı şanı yazılırdı, şimdi p.m ile gönderiliyor, sonuç değişmiyor

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-09, 11:28
Junior Member

matatug is an unknown quantity at this point

Haklısın kardeş ama saçmalamaya başladılar.Elle tutulan bir eleştiri varsa alayım diyorum ses çıkmıyor.Her neyse

Bu arada şuanda 17300 sayfası indexleniyor.Bilginize...
http://www.google.com/search?q=site%...ient=firefox-a

Tags
domain, forum, host, satılık, smf

Seçenekler
Stil