![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi : Kitap Özetleri
Site için istenen fiyat: (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 250 YTL Minimum Artış: 20 Ytl Satişin Sonlanma Süresi: Son Tekliften 24 Saat Sonra Hemen AL Fiyat: 750 YTL Sitenin aylık getirisi: Temayi değiştirdiğimden dolayi üşendim adsense yerleştirmeye. eskiden günde 2 dolar falan bırakıyordu. (Link Alarakta Kazanç Elde Edebilirsiniz.)Sitenin açılış tarihi: 2007-12-24 Kategori, sitenin içeriği nedir: Kitap - Hikaye Roman özeti Günlük hit sayısı, kaynak link: eXTReMe Tracking Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 aylık, PR4 (Birçok alt sayfa ise pr 1 ve 2) Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Bütün herşeyiyle. Hosting dahil midir: 1 ay idare edebilirim. Banlı olduğu sponsor var mı: YOK Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Ücretsiz Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ücretsiz Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK Özel not: siteye içerik eklemeye üşeniyorum zaman ayıramıyorum. Siteyle biraz olsun ilgilenilirse gerçekten çok iyi hit yapacaktır. Sitenin googleda iyi yeri vardır. |
|
||||
|
290 olsun ama bazı şeyler sormak istiyorum
msn den ulaşırsan sevinirim altan.metin@gmail.com |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/site-satisi-siparisi/92581-satilik-hitli-pr4-kitap-ozetleri-sitesi-bir-cok-alt-sayfasi-pr-1-ve-2-a.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Satılık Hitli Pr4 Kitap Özetleri Sitesi {Bir Çok Alt Sayfası Pr 1 ve 2} | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-05-07 10:17 | |
| Satılık Hitli Pr4 Kitap Özetleri Sitesi {Bir Çok Alt Sayfası Pr 1 ve 2} | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-05-07 10:17 | |
| Satılık Hitli Pr4 Kitap Ã?zetleri Sitesi {Bir Ã?ok Alt Sayfası Pr 1 ve 2} - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-07 05:16 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|