![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar arkadaşlar..
Site adresi : PayLasimindir.Com Site için istenen fiyat: 100 ytl Sitenin aylık getirisi: 10 - 20 $ - çok denemedim. Sitenin açılış tarihi: Hatırlamıyorum.. Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Forum Günlük hit sayısı, kaynak link: İlgisizlik > ** Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr 0 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik. Hosting dahil midir: Evet ( + 80 $ ) Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.. Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: - Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:hayır Arkadaşlar öncelike söylüyeyim site gerçekten güzel..Tema eklentiler falan.. Siteyi bende almıştım ama daha sonrasında başka forum aldım ve ugraşamadım siteye konular açılmayınca bu hale geldi..Hergün kesinlikle 30 / 40 yeni üye gelmektedir..Bunun en büyük nedeni mesajların görülemiyor olmasıdır.. Google adsense'yi sadece 1 gün koydum.Site banlanmasın diye kaldırdım ( yasak içerik var program indirme , ödev vs ) Adsense Ss ... Googlede 20K indexi vardır..39k dan geldi buraya..Nedeni tekrar belirteyim ''İLGİSİZLİK'' .. Site fiyatına hostun 1 yılık ücreti eklenmiştir.. ( Kalan ayı 8,5 ay falan )..80 $ Ödenmiştir(domain dahil ) ...Hesapta hem host hem domain var..K.adı ve şifresi verilecektir.. Not: Extremede bir kaç gün hitler çoooook düşük..Nedeni Yanlış eklenti steyi kapattı ( geri yükleme yapana kadar böyle oldu işte.. Siteyi çok kısa zamanda toparlarsınız.. Son olarak sorularınız varsa : qatsel@forumdeep.com adlı msn adresini eklerseniz görüşebiliriz.. Ödeme Garanti bankası ( havale ).Diğer bankalar Eft Olacaktır ..Paypay yok. İyi çalışmalar .. Konu qatsel tarafından (2008-01-30 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|