![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Doldurulması zorunlu alanlar
İstenen minimum fiyat: 1000 ytl Sitenin açılış tarihi: 05.04.2007 Kategori, sitenin içeriği nedir: Güzel sözler & Şiir Günlük hit sayısı, kaynak link:Webservis Var isteyen ciddi Alıcıya Kullanıcı Adı verilecektir ortalama hit 1500-2000 arasıdır Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm icerik Hosting dahilmidir: hayır Banlı olduğu sponsor varmı: hayır Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:---- Yazılım Lisans sonlanma zamanı:---- Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır yok Doldurulması opsiyonel alanlar Site adresi: Güzel Sözler Satma nedeni (opsiyonel): sebebi yok PR değeri varsa linki (opsiyonel): Pr 3 Alexa sıralaması linki (opsiyonel): TIKLA Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): 8-9 $ Adsense Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel): --- Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Sınırsız Satıcının eklemek istediği notlar: aylık ortalama 250 dolar kazandıor nerdeyse. bende sadece 4 aylık karına satıyorum insallah cok demezsiniz isimtescil hesabına direk aktarılacaktır baska bilgi ögrenmek isterseniz buradan yada pm ile belirtiniz |
|
||||
|
Merhaba,
http://c3.gostats.com/summary.xml?id=294477 Burada günlük ortalama tekil hit: 723.xx görünüyor ama siz 1000-1500 demişssiniz O yüzden kafam karıştı... netleştirirseniz sevinirim.. Not:Zaten site alımı ile ilgili bir başlık açtım o yüzden sitenizle ilgilenyorum, yalnış anlaşılma olmasın.
|
Hocam Dikkat ederseinz gostats kodu ana sayfada degil o yüzden öle gözüküor webservise girin kullanıcı adı asksiirinet bakın ordan kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|