![]() |
|
|||
|
Site Adresi: Dizibul.Net Tv Dizileri - Kurtlar Vadisi , Pusat , Sila , Genco , Hatirla Sevgili
Açılış Fiyatı:1 Ytl Min. Artış: 2 Ytl Min Fiyat: 50 Ytl Hemen al: 50 Ytl Site Konusu: Tv Dizileri Günlük Hit Bilgisi: http://extremetracking.com/open?login=d1z1bul Hosting Dahilmidir: Hayır Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Wordpress Ücretsiz Banlı Olduğu Sponsor ve Arama motoru Varmı: Hayır Yok Satış Bitişi : Son Teklifden 24 saat sonra Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Hayır |
|
||||
|
Bakın çok belirtmemize rağmen bu durum sürüyor eğer min fiyat 50 ytl ise başlangıç neden 1 ytl?Bu tezatı oluşturmayalım.
3 ytl.
|
Anlamadım ne demek istediğini ?
teklif 7 ytl
|
benim burda bahsettiğim minumum fiyat başlangıç fiyatı değil bizim diğer webmaster forumlarındada uyguladığımız gibi açdım konuyu eğer satış 50 ytl nin altında bir rakam almışsa diyelim son gelen arkadaş 40 ytl vermiş üstünden 24 saat geçmişse satıcının satışı durdurma yetkisi vardır bu nedenle minimum fiyat koyuyorum ayrıca
ohasin 5 ytl 1 kuruş bu nedemek oluyor ? minumum artış 2 ytl demişim almıcaksan boşa teklif verme... |
|
||||
|
Saol açıklaman için resellerim ama zaten bende min satışın ne demek olduğunu anlamıştım.Benim demek istediğim boşu boşuna foruma konu postalanıyor.Zaten 50 ytl altına satmayacaksan biz niye 3-5 diye teklif veriyoruz ki.50 ytl başlatırsın almak isteyen alır.Neyse cevap vermek istersen pm ile at daha fazla satış dışı mesaj olmasın.
|
arkadaşlar ne biçim iş yapıyorsunuz sepulchral ? bu nedemek oluyor Min. Artış: 2 Ytl
demişdim neyse burda satış yapamıcaz görüyoruz halini.... konunun kilitlenmesini ve satışın durmasını istiyorum .. isteyen hemen al ile pm atabilir yetkililer lütfen konu kilitlensin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|