![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
1) mail adresi/üyelik sadece bu bloglar için açılmıştır,hepsi bir üyeliktedir,size mail adresi ve şifre vereceğim o kadar..
2) günlük adsense kazancı 1-2$ vardır.. 3) hepsi tümüyle satılıktır,tek tek almak söz konusu olmayacaktır. 4) adresler ve hit detayları için pm isteyiniz. 5) aralarında gerçekten çok sağlam isimle/projeyle çıkmış ama ilgilenilmediği için hiti az kalmış bloglar da vardır. toplam 7 blog vardır,dünkü hitleri toplayıp 7'ye böldüğümüzde.. 7 bloğun günlük toplam ortalama hitleri 101 'dir.. yani toplamda günlük 600-800 arası hitlere sahip 7 adet bloga sahip olacaksınız. istenilen ücret net 200 ytl 'dir.. msn : aytugakdogan@msn.com
|
|
|||
|
pm yolladıklarımdan olumlu/olumsuz cevap alamadım son olarak fiyatı 100 ytl yapıyorum,alınırsa alınır artık..
![]() bu arada 7 bloğun günlük toplam ortalama hitleri 101 'dir.. demiştim dünkü istatistiklerle bu sayı 143 oldu yani toplamda günlük 600-800 arası hitlere sahip 7 adet bloga sahip olacaksınız. demiştim,günlük toplam 1k kadar hit yapıyor ( 7 blog ) msn/mail aytugakdogan@msn.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|