![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Php Pro Bid Tasarım + Türkçeleştirme Yapacak Arkadaşların Tekliflerini Bekliyoruz.
Tasarım çok özgün olacak + Türkçeleştirme admin paneli de kapsayacak. Türkçeleştirmede %100 adaptasyon sağlanmasını istiyoruz. Tüm işlemler bittiğinde sitede ingilizce bir kelime kalmamalı + tema tamamen özgün olmalıdır. Vaktimiz olmadığı için iş bir 3. kişiye devredilecektir. Ayrıca sistemde bazı ufak tefek güncelleştirilmeler de istenecektir. (Örn: Üyelik Bölümünde İstenen Bilgilerin Kısaltılması vs. gibi) Tekliflerinizi ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.
Türkiyenin Yeni Teknoloji Marketi DereceMarket.Com Konu hitix tarafından (2007-10-03 Saat 03:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Merhaba,
Bu yazılımı satın aldığınıza dair bir belgeyi gösterirseniz yardımcı olmak isterim. Yanlış anlaşılmasın, bu sektörden ekmek yiyen insanlar olarak kendi yazılımlarımızın başına gelmesini istemediğimiz olayları biz başkalarına yapmayalım.. İlgilenirseniz Ö.M gönderiniz. Gerekli açıklama, referanslar ve iletişim bilgilerimi iletirim. İyi çalışmalar.. |
|
||||
|
Alıntı:
teklifinizi verin kabul görürse istediğiniz bilgiler tarafınıza firma tarafından iletilecektir. teşekkür ederim
Türkiyenin Yeni Teknoloji Marketi DereceMarket.Com Konu hitix tarafından (2007-10-03 Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
İnanın öyle insanlar var ki karşılaştığım... Herneyse konuyu da dağıtmak istemiyorum.Bu projeyle ilgileniyorum kısaca ![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/site-satisi-siparisi/71350-php-pro-bid-tasarim-turkcelestirme-yapacak-arkadaslarin-tekliflerini-bekliyoruz.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Php Pro Bid Tasarım + Türkçeleştirme Yapacak Arkadaşların Tekliflerini Bekliyoruz. - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2007-11-11 11:49 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|