![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
görmediniz herhalde, diğer siteler için bana ö.m ile satıldı yazmıştı, yinede isterseniz emin olmak için , Resital'e ö.m çekebilirsiniz.
|
|
|||
|
Hayır saglikdiyet.com ve diyetegzersiz.com satılmadı.
Yalnızca harikaoteller.com satıldı. Mywedding, ben sadece o anlık para ihtiyacımı hallettiğim için "gerek kalmadı" yazmıştım size. Sitelerin tanesini 150 YTL altına satmak istemediğim için sizinle anlaşamadık Mywedding. Gerçi ben önerdiğiniz miktarı da kabul etmiştim ama, siz teklifinizin sadece 30 dakika geçerli oldugunu yazmıştınız. O yüzden kısmet olmadı. ![]() Bu arada tüm siteler PHP. Konu Resital tarafından (2007-08-23 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
hadi ya. kacirdik guzelim siteyi desenize
tatil sitelerimin arasina bu mukemmel siteyi de eklemek isterdim dogrusu. elinizde baska tatille ilgili site varmi acaba? |
|
|||
|
Alıntı:
Yakında başka bir tane yaparım. Daha fazla veri, daha gelişmiş bir script ile. Sizinle daha önce alışveriş yaptığımı da hatırlıyorum da, ne alışverişimiz olmuştu hatırlayamadım. Muhtemelen domain satmışımdır. |
|
|||
|
Alıntı:
Pm attım. Belki hatırlarsın ![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/site-satisi-siparisi/66842-saglik-diyet-ve-otel-rehberi-siteleri-satilik.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| zonenoktaorg ödüllü seo yarışması » Blog ArÅŸivi » Saðlýk, diyet, ve otel rehberi siteleri satýlýk.. | This thread | Pingback | 2007-08-06 12:52 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|