![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi: www.grafikci.org
İstenen minimum fiyat: 70 ytl Sitenin açılış tarihi: 1 ay önce Kategori, sitenin içeriği nedir:Ücretsiz Blog,grafik Günlük hit sayısı, kaynak link: 80 tekil hit Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle satılıkdır. Hosting dahilmidir: 1 aylık host dahil. Banlı olduğu sponsor varmı:Hayır yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Hayır yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:Ücretsiz Lisans Yazılım Lisans sonlanma zamanı:Ücretsiz Lisans Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Hayır yok İlgilenemediğim için satıyorum.Seo uyumlu çok kaliteli blog dağıtım scriptine sahip.Pm yada buradan ulaşabilirsiniz bana. |
|
|||
|
birçok eklenti kurup modifikasyon yapabiliyorsunuz.Evet uğraşılırsa blogger gibi olabilir.Fakat üye adresleri http://www.siteniz.com/author/3kullanıcı adı şeklinde olmaktadır.WYSIWYG content editor yani herhangi bir web alanından kopyaladığınız içeriği kolayca bloga yapıştırma özelliği mevcut.Tema desteği mevcut.Lisans gerektirmeyen ücretsiz scripte sahiptir.
Multiuser yani tek kullanıcılı blog olarakda kulanabilirsiniz.Multilanguage özelliği sayesinde ise ziyaretçi hangi dili kullanıyorsa otomatik browser dilinden tanımakta ve Blog yabancı dile otomatik geçmektedir. Konu downtr.org tarafından (2006-11-22 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|