![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar,
Genel olarak PR 5'e kadar site alımı yapılacaktır. Site adınızı, PR, hit bilgileri (mumkunse extreme linki ile birlikte), yasaklı oldugu motorlar vs., kayıt tarihi, domain açık mı bilgilerini ve ozel notlarınızı istediginiz fiyatla birlikte PM atmanızı rica ediyorum. "Sadece domain adresi" ve/veya "site ile birlikte" bilgisini de lutfen belirtin. Butcemiz doldugunda bu kayıt uzerinden duyurulacaktır. Tesekkurler Iyi Calismalar Konu Ongun tarafından (2006-11-10 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksiklik bildirimi |
|
|||
|
hem isim hem de içerikli site
sadece adres mi site ile birlikte mi satıldığının o yüzden belirtilmesini istedim. Çok fazla bir forum mesajım olmadığımdan eksik olabilir. Başlık başta olmak üzere yenide nyardımlarınızla düzenleyebilirim. Biz şu an web site tarafında şiir'e takılıp kalmış durumdayız (şimdiye kadar bundan da memnunduk) ama yeni sitelerle portföyü genişletmek istiyoruz. Bunun için de hazır site veya domain adresi için alım yapma kararımız var. Şimdiden teşekkürler |
|
|||
|
neden istenmesin ,pm atabilir bana..
dolandırılanları göruyoruz hergün..parasını alamayanları.. Sayın Ongun ; için söylemiyorum ama 3 postu olan bir kişi...benim düşüncem bu.. sormakta hakkım..2 yaşına girdin. :-)) hemen taze :http://forum.iyinet.com/webmaster-ge...irilmayin.html Konu Mywedding tarafından (2006-11-10 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bilincli tuketici tebrik ederim
|
|
||||
|
Alıntı:
Alıcı parayı ödemeden satıcı elindeki ürünü satarmı.. ( Satıyor ise, ya enayidir yada gerçekten çok güveniyodur..) |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
"Mywedding" e PM attım. Ama kısaca buradan da cevap vermek isterim: Daha önce site alımlarım olmakla birlikte bu forum üzerinden olmamıştır. Gerekli olması durumunda buradan da referans gösterebilirim. (arkadası burada gördüğümden). Dolandırılmayı sevmem, dolandırmak ise zaten sözlüğümde olmaz. Parayı önceden verme konusunda da dolandırımayacağımdan emin olduğum durumlarda problem yok Not: Sabah bir sürü mesaj görünce teklif var zannettim. Ama simdiye kadar sadece bir PM ile teklif geldi. Teklifi değerlendireceğiz. Henüz cevap dönmedim. Herkese iyi çalışmalar dilerim. Adettendir arkdaşlar bi bakınız : www.SiirDefteri.com & www.SiirDemeti.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|