![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi: www.tuzakforum.com/forum
İstenen minimum fiyat: 650 YTL Sitenin açılış tarihi: Ekim - 2006 Kategori, sitenin içeriği nedir: Forum Günlük hit sayısı, kaynak link: Tekil : 600 - 900 Çogul = 20000 Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyi İle Birlikte Hosting dahilmidir: Hayır Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Lisanslı Vbulletin Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Tam Olarak Bilmiyorum 7-8 Ayı var Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok Satma nedeni (opsiyonel): Uğraşamıyorum Vaktim Yok PR değeri varsa linki (opsiyonel): 3 Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel): Konular: 48,254 Mesajlar: 360,219 Üyeler: 15,395 [ 14 Ağustos Pazartesi ] --- Merhaba Arkadaşlar Ben Scorpion Üyelik Alımı olmadıgı için arkadaşın üyeligi ile giriş yaptım . Özel mesajlarınızı Bekliyorum |
|
||||
|
bu sitenin sahibi kimse açık açık söylüyorum:
o chaser denilen elemanı bulurum herkesin içinde güzel bi meydan dayağı atar tokatlar evine gönderirim.onun bunu ekmeğiyle oynamasın. eski forum sitemde (şu anda başka bi arkadaşımda) değil mp3 crack hack warez bile yok gelmiş index atıyor.bide imza bırakıyor Allahın lameri "chaser was here" diye. kusura bakmayın çok sinirliyim bu forumun ismini görünce dahada sinirleniyorum. |
|
||||
|
Alıntı:
BURDANNO kadar Mesaj Var, Emek var, Üye var, Lisans var Daha ne olsun bence iyi Fiyat
| Stil | |
|
|