![]() |
|
||||
|
Yeni işlerimden dolayı ilgilenemeyeceğimi düşündüğüm bütün sitelerimi satıyorum
Site 1 : Site adresi: www.hitlistim.com İstenen minimum fiyat: 300 YTL Kategori, sitenin içeriği nedir: hitlist Günlük hit sayısı: 2000 + Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı ile Hosting dahilmidir: Değildir Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Dahil Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok Site 2 : Site adresi: www.dosyayukle.org İstenen minimum fiyat: 500 YTL Kategori, sitenin içeriği nedir: Download sitesi Günlük hit sayısı: 200 + Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı ile Hosting dahilmidir: Değildir Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Dahil Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok Site 3 : Site adresi: www.yerlimuzik.net İstenen minimum fiyat: 300 YTL Kategori, sitenin içeriği nedir: şarkı sözü - akor Günlük hit sayısı: 1200 + Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı ile Hosting dahilmidir: Değildir Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Dahil Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok Site 4 : Site adresi: www.kodbul.net İstenen minimum fiyat: 50 YTL Kategori, sitenin içeriği nedir: dok arşivi Günlük hit sayısı: ??? Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı ile Hosting dahilmidir: Değildir Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Dahil Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok
bana sorma foruma sor ben cevaplamazsam o cevaplar. Konu dsgnr tarafından (2006-07-31 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
1 ağustos
sitelerimin bazılarına index attım bunlarda arasında. yarın bakarsın
|
kodbul'u beğendim
yalnız kafama takılan bişey var. arama yaparken site çalışıyor. fakat En Çok Arananlar Tam Liste Yeni Ekle gibi butonlara bastığımda hiç bi sayfa açılmıyor. Bunları kendimiz mi düzenleyeceğiz?
| Stil | |
|
|