![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Site adresi: www.liste50.com
İstenen minimum fiyat: 150 USD Satış Tipi : Açık Arttırma Satışın sonlanma tarihi : 31 Temmuz 2006 Saat : 22:00 Sitenin açılış tarihi: 05.04.2006 Kategori, sitenin içeriği nedir: Toplist Günlük hit sayısı, kaynak link: 40 - 100 Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm hakları ile satılık Hosting dahilmidir: evet 27.08.2006 tarihihine kadar ödemesi yapılmıştır. (Dakikhost) Banlı olduğu sponsor varmı: Yok Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Script tarafımdan yazılmıştır, satışa dahildir. Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok. Google Pr Değeri : 3 Satma nedeni : site host sorunu yüzünden 3 gün kapalı kaldı. benimde hevesim kaçtı Şu anki hostuda dakikhost kapmanya paketlerinden aldım ve biraz yavaş kaldı...Ödeme : tercihen İş bankası Havale/EFT Evet; belirtiğim gibi sitenin scrirpti tarafımdan yazılmıştır. Bu scriptin ilk versiyonunu başka bir arkadaşa satmıştım. Fakat hem script geliştirildi hemde tasarım değiştirildi. ve kesinlikle başka bir kişeye tekrar satılmayacaktır Script Özellikleri: ----------------------------------- - Siteye üye olunduktan sonra, üye istediği kadar site ekleyebilir. - Üye, istediği sitelerinin istatistikleri ziyaretçilere açabilir yada kapatabilir. (Ziyaretçilere açık istatistik örneği için Tıklayın - Ayrıca üye eklediği sitelerin istatistiklerini ayrı ayrı kendi kontrol panelinden izleyebilir, site kayıtları üzerinden değişkil yapabilir, sayaç koduna bakabilir, başka bir sayaç bannerı seçebilir... Admin panelinde; - Site onaylama, güncelleme, silme - Üye sitelerin yaptığı değişikliklerin devreye girebilmesi için sizin onaylamız gerekmektedir. - Pr güncellenmesi olduğunda tek butona basarak üye sitelerin pr değerlerinin güncellenmesi. - Yeni reklam alanı ekleme - Süreli, gösterim bazlı yada tıklama bazlı reklam görüntüleyebilme. - Reklam alanına istenin her hangibi bir kodu alana ekleyebilme. Örneğin bir reklam alanına hem google reklam kodlarını hemde bir banner ekleyebilirsiniz, ve bu ikisi dönüşümlü olarak yayınlanır. - Yeni reklam müşterisi ekleyebilirsiniz. - Müşterileri ve reklamları güncelleyebilirisniz. - Kayıtlı kategorileri güncelleyebilir, yeni kategori ekleyebilirsiniz. - Yeni sayaç bannerı ekleyebilirisiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|