![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Site adresi:www.mykanka.com
İstenen minimum fiyat:250 ytl Açık ARttırma Açılış fiyatı Sitenin açılış tarihi:04-Oct-2004 Kategori, sitenin içeriği nedir:Forum Portal Günlük hit sayısı, kaynak link rtalama 100 http://t.extreme-dm.com/?login=akon12Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:tamamen satılık Hosting dahilmidir:evet Banlı olduğu sponsor varmı:yok Banlı olduğu arama motoru varmı:yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:yok Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok Satma nedeni (opsiyonel): İlgilenecek zamanım olmaması ve acil paraya sıkışmam PR değeri varsa linki (opsiyonel):şu anda bir ama gelecek Pr si iyi olacak Alexa sıralaması linki (opsiyonel): Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):1,593 Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): açık arttırma 250 ytl den başlıyor minimum arttırma 5 ytl Konu akon tarafından (2006-06-26 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
üst taraftaki bilgilerin hepsi doldurulması zorunlu alanlar onları da yaz. (Günlük hit sayısı, kaynak link vs.)
| Stil | |
|
|