![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Temmuz Ayında Evleneceğim Ve Bu Nedenden Dolayı Net Aleminden Biraz Uzaklasacağim. Bu Nedenle Elimde Bulunan Www.GuzeL.Net Domainini Temmuz 1 e Kadar İstenilen Fiyat Verilirse Satmayı Düşünüyorum. Hiç Bir Yerde Banli Değildir. Sohbetten Aylık Geliri 150 Ytl dir Reklamda Daha Almadim Reklam Alinirsada 250-300 Arası Toplam Aylık Geliri Olan Bir Sitedir. Fiyatlarınızı Mesaj Olarak Yazabilrsiniz. Evlilik Konusu OLmasaydı Suan Üzerinde Caliştiğim 2 Aydır Yaptiğim Sitede Var Portal Olarak Ama Halen Bitmedi Alan Kişiye Onuda Verebilirim.
Site adresi: www.guzel.net İstenen minimum fiyat: ihale usulü Sitenin açılış tarihi: 2002 Kategori, sitenin içeriği nedir: sohbet Günlük hit sayısı, kaynak link: Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: komplesi satlık domain + reseller Hosting dahilmidir: evet Banlı olduğu sponsor varmı: hayır yok Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: yazilim yok Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yazılım yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır yok bitiş tarihi: 01.07.2006 ayrıca bu konunda herhangi bir anlami kalmadi zaten admin sayesinde. ellerine sağlik Konu GuzeLNet tarafından (2006-06-20 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|