![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
şuanki formatı mdb ve her scripte uyar istersen scriptinide verebilirim örnek www.lyricsturk.com dan görebilirsin. sql e aktarmak istiyorsan çok rahatta aktarabilirsin.. mysql-front programıyla.
|
|
||||
|
komik arkadaş.. domainleri benmi yönlendirdim satışa??? domainin 2side sende !!! he .. bana 2 gün sonra paraya ihtiyacım var deyip paramı geri gönder diyen kim logları gösteririm.. oyunmu bu iş.. söyle özgür tanır beni sahtekar dediğin insana dikkat et senin paranda değilim ben..beni burda satış yaptığım çoğu kişi tanır bilir sahtekarlıkta yolum olmaz benim. nete girdiğin yok bişi yok laf ediyosun sonra bana domainin 2sinide aldın ilk günden verdim scriptleride bana kur diyosun bilmiyorum etmiyorum diyosun.. benim tek işim bu değil finalim var işim gücüm var benden bişi bekliyosan bekle ki mecbur değilim kurmaya hazır gönderirim sen kurarsın kabul etmeyip üstüne paraya ihtiyacım var gönder paramı .. özeline atıcam scriptlerin linklerini indir ordan ! kendin kur
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|