![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
nakit sıkıntısı yüzünden http://www.elitdownload.com u satmaya karar verdim
yaklaşık bir haftadır server problemi nedeni ile kapalıydı günlük tekil ziyaretçisi 300-400 arasında değişiyor 2000-2500 arasında çoğul ziyaretçisi bulunuyor tamamen doğal ziyaretçisidir pr3 script ile beraber vericem scripti ben kendim yazdım asp tabanlı admin paneli bulunuyor tamamen kendine özgü oldukça hoş bir tasarıma sahip domain + script 180 ytl den açılış yapıyorum ilgilenenler buraya yada pm gönderebilirler. |
|
|||
|
domain ve scriptin çalışma garantisi varsa tüm database ile birlikte alabilirim... (halihazırdaki database)...
kırık veya bozuk link bildirme linkin ben de çalışmadı bu arada böyle ufak tefek sorunlardan arındırılmış olacak, değil mi? ![]() |
|
|||
|
walla bu tür ufak tefek sorunları halletmiş veya halledeceksen ben aldım siteyi gitti 180ytl'yi nereye gönderecem
domain+script+database'in şu an ki hali... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|