![]() |
|
|||
|
Merhaba,
seninle msnden görüştük ama bakıyorumda herkesin tasarımı, scripti aynı hit ve kullancı istiyorsanız, para kazanmak istiyorsanız kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Şu ana kadar 2 oyun sitesi tasarladım ve sattım, 3. süde yolda. Bu hafta içi bitecek. Script tamamen kendi imaltımızdır. Hazır bir script yada değiştirme değildir. - Online oyun ekleyebilir, çıkarabilir, değiştirebilirsiniz. - Oyunları kendi serverinizde bulundurabileceğiniz gibi bir başka serverdan da çalıştırabilirsiniz. - Flash, shockwave, html, java oyun türlerini destekler., - Eklenen yorumlara onay verebilir, dilerseniz silebilirsiniz, - Yorum sisteminde istenmeyen içerikler için filtre bulunmaktadır. - Sistemde reklam yazılımıda bulunmaktadır. (Text link yada banner) - Oyun resimlerine site adı otomatik olarak yazılmaktadır. Dolayısıyla herhangi bir grafik bilgisine ihtiyaç duymayacaksınız. - Anahtar teslimi böyle bir sitenin size maliyeti ise 500 YTL dir. (Bu fiyata sizein belirleyeceğiniz bir domain, yeni bir grafik tasarım ve script dahildir. Dileyenler hostingi benden alabilir yada bir başka firmadan alabilir. Hosting ücreti bu fiyata dahil değildir.) Bazı arkadaşlarınız fiyata yüksek diyecektir ancak bu türde bi script piyasada satılmamaktadır. demo isteyenler mesaj atabilir. Satış sözleşmeli olarak yapılacaktır. Saygılar. Konu lahmacun tarafından (2006-05-01 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bir oyun siteside ben yazmaktayım.
oyun sitelerinde aşırı karışık içeriği desteklememekteyim oyun sitesini kullanan kişiler 15 yaş altı oldukları için basit kolay kullanımlı bi tarz hazırlamaktayım ayrıntılı admin panelli şık tasarımlı 1 veya 1 bucuk hafta içerisinde biter uçuk bir fiyatta istemem. Kolay içerikte dediysem ayrıntısı çok ama kafa karıştırmayan ayrıntılar.
|
Alıntı:
|
Merhaba,
ben senin için söylememiştim genel olarak söylemiştim. Forumdaki sitelere baktığımda herkes aynı 3 yada 4 scripti rengini bile değiştirmeden kullanıyor. Bu scriptlere zaten para vermenize gerek yok heryerden bulabiliyorsunuz. Sen para kazanmak istemeyebilirsin ama oyun sitelerinde son zamanlarda bir patlama oldu. Biraz daha kaliteli bir şeyler ortaya çıkarılabilir diye düşündüğümden yazdım. |
|
|||
|
Şu ana kadar 4 farklı siteye oyun scripti yaptım.
- HTML uzantı destekli, - Oyun ekleme, çıkarma, düzenleme (server'dan veya url'den), - Kategori Ekleme, çıkarma, düzenleme, - İstediğin banner alanlarına kodlara müdahale etmeden reklam ekleyebilme, - Text link reklam yönetimli, - Webmaster'ların sitelerine eklemeleri için otomatik kod oluşturabilen bir webmaster aracına sahip, - Dilersen oyun hileleri bölümü. Yukardaki temel özelliklere sahip ve dilediğin gibi özelleştirebileceğimiz bir script. Fiyatı da oldukça cüzi. İlgilenirsen msn'e beklerim: onercelen @ hotmail.com Konu E-Yazilim tarafından (2006-05-04 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|