![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
askere gidiyorum Bu nedenle siteyle ilgilenemeyeceğimden dolayı, hafta içi günlük 3000 - 4000 hafta sonu 5000 - 6000 tekil hiti olan sitemi satmak istiyorum. Siteyi http://www.oyunadasi.net adresinden görebilirsiniz. Günlük hit sayısını http://extremetracking.com/open?login=oyunadas adresinden görebilirsiniz. site tasarımı, php kodlaması, sql dosyası, hosting (ödemesi aylık yapılıyor. 500 mb alan, 50GB aylık trafik) 230 civarında flash oyun bulunmaktadır. Sitenin yönetimi admin kontrol paneli ile yapılmaktadır. Oyunlar için yorum sistemi eklenmiş, yapılan oyun yorumları admin tarafından onaylanarak sitede yayınlanmaktadır. Teklifleriniz yada sorularınız için özel mesaj bırakınız. Şimdiden teşekkürler |
|
||||
|
Özel mesaj attim bakabilirsin.
|
Hmmm bu beni ürküttü gercekten hitler cok dengesiz.
|
senin için yazdım zaten
![]() alıcaksın ama aldıktan sonra düşük hitlide çıkabilir bence hit kaynağı hakkında gerçek veriler istemelisin. Webservis vb. yerlerden hitine bakabilirsin bookmark girişleri az ise al ama çoksa pop açılıyordur. Birde en çok girilen sayfaları kontrol edip frame olmadığından emin olmak lazım. Sonuçta yatırım yapılıyor karşılığını almadıktan sonra bir anlamı yok. |
|
||||
|
Aforizmalar, fiyatı 10 ytl dahi olsa ben onu alırken 5000 hitli diye alacağım önemli olan bu. Fiyat teklifi istenmiş zaten 5000 hitli bir site için; ortada standart bir fiyat istenmemiş. Ben şahsen PM yollasam 300 YTL veriyorum kabul edersen alabilirim diye atarım, hit sonradan 500-1000 arası olursa ne olacak onuda düşünmek lazım
![]() Yanlış birşey demiyoruz zaten emin olmak lazım diyoruz. |
|
||||
|
Aforizmalar domaini senmi alicaksin yoksa senmi satiyorsun?Neden müdehale ediyorsun anlam veremedim.
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|