![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ekitapindir.com
KOMPLE HAZIR BİR SİTE TASARIMI HAZIR. ŞİMDİLİK 90 CİVARINDA E KİTAP YÜKLENDİ DOMAİN - TASARIM - İÇERİK VE 1 Gb. HOSTİNG FİYATA DAHİLDİR. ALICI ARKADAŞA AYRICA 500 ADET E KİTAP CD İLE GÖNDERİLECEK. VAKİT ARIYAMADIĞIMDAN İLAVE EDEMEDİM. ARŞİVİ ZENGİNLEŞTİRMEK ARTIK SİZİN ELİNİZDE. 1 Gb. HOSTİNG 1 YIL FİYATA DAHİLDİR. WEB SİTESİ KENDİ FİRMAMIZ OLAN www:hostingfirmasi.com TARAFINDAN HOST EDİLMEKTE. GELECEK YILLAR ARŞİVİN BÜYÜMESİNE ENDEKSLİ OLARAK ÇOK DAHA BÜYÜK BİR HOST ALANI ALICI ARKADAŞA MAKUL FİYATA SUNULACAKTIR. CİDDİ ARKADAŞLARIN TEKLİFLERİNİ BEKLİYORUM. |
|
|||
|
Script + Tasarim bildigim kadari ile zaten hazir ? ve bildigim kadari ile bir download scripti bu ucretsiz ?
Ornek : Bir kopyasi da burada var ? http://www.aspturk.net/ |
|
||||
|
Fiyat için düşünüğün yaklaşık fiyatı söyleseydin be ..
http://www.iletiler.com Türkiye nin forward mail arşivi Alıntı:
|
|
|||
|
evet bu script i bende görmüştüm birkaç sitede birde deginmek istedigim bir konu var ekitap olayı yasal mı yasal değilmi sonucta kitap yazarlarına bir darbe daha diye düşünüorum korsan kitap gibi aynı
|
|
|||
|
Günümüzde artık sadece bilgisayar ve PDA ortamı için e-kitaplar üretilmekte. Aynen cep telefonu melodileri gibi. Bir süre sonra (ÇOK UZUN BİR ZAMAN DEĞİL) e kitaplar aynen normal kitaplar gibi hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girecek.
Bu işe biraz zaman ayırabilecek bir kişi, iyi bir arşiv ile çok iyi kazançlar elde edebilir. |
|
|||
|
gelecek açısından güzel bir yatırım olabilir.internet sitende bulunan metalfırtına kitabının elektronik ortam için hazırlandıgını hiç sanmıyorum yanlıs anlama burda seni kötülemek deil maksadım davacı olunsa senden ne yaparsın
|
|
||||
|
www.cigicigi.net sitesinin elektronik kitap bölümü oldukça geniş...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|