![]() |
|
|||||||
| Site Satışı Siparişi Site Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
bunlar hazır bir scripte yine hazır bir şablon oturtulmasıyla yapılmış siteler tahminimce 1000-1500 dolara kısa süre içinde kafa yormadan yapılır. Bu siteleri ben de gezdim domainler ve düşünce çok güzel ama kurdukları klişe sistem ile tutacaklarını düşünmüyorum belki gittigidiyor tüm hitini buraya yönlendirirse eh işte
|
|
||||
|
Bu projeyi onlar çıkartalı 8 ay oldu yada geçti öyle ahım şahım tutmadı baya yerde reklam yaptılar olmadı bu saatten sonrada daha büyüyeceklerini sanmıyorum neyse o öyle kaldılar.
|
güzelim domainleri arkadaşlık siteleri için harcamışlar.
o sitelerde şehir portalları yapsalar daha fazla kazanırlardı heralde die düşünüyorum... gerçi kuran arkadaş meslektaşımmış (mimar) o da benim gibi heralde kendi işi dışında herşeyle uğraşıyo...edit : ayrıca o kullandığı scripti bi yerde gördüm gibi... hazırı vardı bi yerlerde 800 $ olması lazım lisanslısının yanlış hatırlamıyosam... http://www.aewebworks.com/aedating.htm bu script olabilir die düşünüyorum düzenleme falan yapmışlardır
Yeni Proje Kodluyorum... Konu GoTcHA tarafından (2006-04-20 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
Katılmamak elde değil.
| Stil | |
|
|