![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
İstenen minimum fiyat:60ytl
Sitenin açılış tarihi:3 ay oldu Kategori, sitenin içeriği nedir:Wallpaper Sitesi Günlük hit sayısı, kaynak link:200-250tekil Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:evet tum Hosting dahilmidir:dahil dir 5-6 ayı daha var hostcini.com dan direk sizin hesaba atabilirim.. Banlı olduğu sponsor varmı:yok Banlı olduğu arama motoru varmı:yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:free Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok Site adresi:www.mysexywallpapers.com Satma nedeni :İlgilenemiyor olmam PR değeri varsa linki :yok ama 2-3 tane pr yuksek siteden link almıstım birkac hafta once Alexa sıralaması linki (opsiyonel): Varsa sitenin aylık getirisi:adsense ile tıklama basına cok iyi veriyor.0.20 den daha yuksek veriyor bazen.sitenin hiti cok dusuk oldugu icin gunde 1-1kusur civarı getiriyor. Satış sonlanma tarihi :7 eylul Satıcının eklemek istediği notlar: sitede adsense tık basına cok yuksek bir oran veriyor.ama ben siteyle ilgilenemdim uzun zamandır internete giremiyordum ve ilgilenmdgm icinde hit armatdı ama adsense bu hitle bile gunde 1 -1.20 arası veriyor. hit arrtıgında iyi paralar kazanılabilir. bence fiyatın cok uygundur. SADECE PAYPAL KABUL EDİLİR! hayırlı teklifler.. |
|
|||
|
SITENIZLE ILGILENIYORUM MESAJ ATARSANIZ SEVINIRIM nevin28@hotmail.com email yada msn gelin lutfen
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|