![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba;
Site adresi: www.ringowap.com aylık geliri ve hiti yokdur ani 2 ay öncesine kadar 1k hiti vardı 1 dolar ve üstü getiriyordu kapalı kalması yyüzünden sonuç bu şekilde oldu eğer ben alır ilgilenirim içerik girerim diyen varsa buyursun. domain yaşı 1 pagerank 4 kayıtlı olduğu yer: www.name.com içerik 2 aydan beri girilmedi olduğu gibi duruyor bikaç son zamanlarda ekledim hit bilgilerine bu gün sayaç koydum istenirse analiystic gönderebilirim 100 - 200 civarı hiti vardır istediğim fiyat ise normalde 150 ismi iyi domain olan arkadaşlar ile takas edebilirim bu benim içinde iyi olur |
|
||||
|
domain ile ilgileniyorum, msnden görüşelim.
msn adresim http://forum.iyinet.com/sendmessage....pe=msn&u=18648 sayfasında yer almaktadır ya da msn adresini gönderirsen ben eklerim |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|