![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi : Diziizle film izle dizi izle online izle bedava izle video izle / Dizibizdeizlenir.com / Diziler / Fotoğraflar / Spor / Herşey Buradaaa!!! - Powered by vBulletin
Site için istenen fiyat : 750 ytl (iki site toplam 750 ytl ) Not: Ayrı Ayrı SATILMAZ Sitenin aylık getirisi: 250-300 ytl Sitenin açılış tarihi: 28.11.2007 Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi,klip,fragman çeşitli videolar Günlük hit sayısı, kaynak link: 6-8 k Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 9 aylık domain pr3 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok + Lisanslı vbulletin dizi forum sitesi veriyorum. Hosting dahil midir: Site satışı gerçekleştikten sonra 15-20 gün kullanabilir sonra kendi hostingine taşımalıdır. Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: vbulletin Forum lisanslı satışa dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı: vbulletin lisans ömür boyu lisanslıdır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Siteyi tek satma nedenim zamanımın hiç olmaması 10 gün önce işe başladım ve hiç vaktim kalmadı.Şuan hitler 6-8 k arası extreme sildiği için şuan sayyac kullanıyorum onun eksik saydığını herkes biliyor soylememe gerek yok.O yuzden biraz hitler düşük gösteriyor. Not dizi izle kelimesinde 12. sırada diziizle kelimesinde 11. sırada dizi kelimesinde 15. sırada 50k backlinki var Check Page Rank! |
|
||||
|
çok güzel bi site arkadaşım gerçekten hayırlı satışlar
|
site cok hos lutfen email atarmisiniz goruselim nevin28@hotmail.com
|
|
|||
|
Alıntı:
|