Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Site Satış - Sipariş - Takas

Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-01, 23:14
theflood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
theflood is an unknown quantity at this point

adam zaten 5,89 $ lık geliri kanıtlamış ısrarla kendi kodlarındaki maksadı anlayamadım ama arayı bulun iş te

Alıntı:
gf8´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bir alıcı adayı olarak konunla ilgileniyorum..

Siteni bize satmak istiyor isen kural şudur:

Analytics kodu ile Adsense 3 er günlüğüne benim kodlarımı koymanı istiyorum buradaki maksat sitene esas girişleri kaynakları ve günlük kazancını görmemdir..

senin 3 günlük adsense kazancın bana laızm değil sana fotosunu çekerim parasınıda yollarım o 3 günlük kazancın...

umarım maksatımı anladın..

eğer dediğin gibi ise 600 değil 800 de veririz... ( ama dediğin gibi ise )

ama sen bunları kabul etmiyor isen ve ısrarla zirve100 e girip takip etmemi istiyor isen ben burda şüpelenirim..

Analytics kadar sağlam hit takip eden bir sistem yoktur..
ve Analytics harici hiç bir şekilde senni hitini takip etmeyi kabul etmiyorum
ve alıcılarında Analytics harici farklı bir kod ile takip etmesini kesinlikle önermiyorum

bahsettiğim şeyleri kabul edersen beni msn adresine ekleyebilirsin bunların dışında farklı pazarlıklar farklı teklifler için eklediğinde dikkate alınmaz..

saygılarımla.

(Yukarıda bahsi yapan kurallarımı uygularsan Siteni DeArSheLL internet hizmetleri Adına Anında alırım.!!

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-01, 23:18
zahmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/8
zahmaci is on a distinguished road

Maksat belli,

Şimdi ben toplam gunluk kazancımı koysam ortaya diyelim 75$, ama bir sürü site olsa. bunun gibi seyler, ben arkadaşı hiç bir sekilde suçlamıyorum veya yalancı demiyorum AMAN HA yalnış anlaşılmasın.

Sadece şimdiye kadar yediğimiz kazıklardan sonra EŞŞEĞİMİ sağlam kazığa bağlıyorum. yoksa gun 6$ kazansa 3 gunde 18$ eder, 18$ a düşmedik düşmeyizde.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir...

Hayırlı satışlar.

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-01, 23:26
Birakma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Birakma is an unknown quantity at this point

ilginiz icin tesekkurler.. ciddi alicilar msn adresimi ekleyebilirlerse ordan daha ayrıntılı konusabiliriz.. lütfen ekleyen arkadaslar fiyat indirimi icin eklemesin zaten yeterince uygun fiyat.. saygilarimla..

zahmaci ve diğer arkadaslar 3 gunumu ben bi kisiye veripde onu beklemek istemıyorum acıkcası alıcakmı almıcakmı zamanım yok zaten ..
ama genede ekleyin biribanadurdesin@hotmail.com bi cıkar yol buluruz eger gercekden ciddi alicilar varsa.

Satis devam..

Seçenekler
Stil