![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
İstenen minimum fiyat: 50 ytl
Sitenin açılış tarihi: 11-06-2008 Kategori, sitenin içeriği nedir: cep telefonu oyun,tema,program,video Günlük hit sayısı, kaynak link: 100 | Google Analytics pm atınız Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahilmidir: evet Banlı olduğu sponsor varmı: yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: aykutbey mp3 scripti tarafımdan düzenlenmiştir lisanssızdır Yazılım Lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok Evet sadece 50 YTL ! host ve domain tek başına 50 ytl ama ben tüm siteyi 50ytl ye veriyorum Domain ve host isimtescildedir. infoludur ![]() Ödeme yapıkredi bankasına tüm bankalardan eft şeklinde olacaktır. www.livecep.com Satış nedenim; siteyle hiç ama hiç ilgilenmiyorum açtığım gün dosyaları hostuna upload ettim resimler imageshack sitesinde resimlerin üstünde www.livecep.com yazısı vardır zipli dosyalar ve dosya adında da www.livecep.com yazısı vardır. Alan arkadaşa hayırlı olsun.. Hit görüntüsü için pm atınız.. Sadece ciddi alıcılar teklif versin.. |
|
|||
|
destek@dataistanbul.com msn adresim ekle görüşelim
|
|
|||
|
ekledim açık değilsiniz sanırım ? msn adresim; hotdog1907@msn.com
|
![]() |
| Seçenekler | |