![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Doldurulması zorunlu alanlar,
İstenen minimum fiyat: 5 bin ytl (kesinlikle pazarlıksız) Sitenin açılış tarihi:tam tarihi hatırlamıyorum mayıs galiba Kategori, sitenin içeriği nedir: emeklilik sistemi Günlük hit sayısı, kaynak link: sayaç yoktur sitede ancak google adsense 25-30 k göterimi vardır Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Hosting dahilmidir: hayır Banlı olduğu sponsor varmı: hayır Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: free yazılım Yazılım Lisans sonlanma zamanı:- Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok Doldurulması opsiyonel alanlar Site adresi:ciddi alıcılar Pm atınız Satma nedeni (opsiyonel): ihtiyaç PR değeri varsa linki (opsiyonel):PR1 Alexa sıralaması linki (opsiyonel):bakmadım Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):geçen ay 241$ bu ay 16 sına kadar 213$ Satıcının eklemek istediği notlar: site güzel gidiyor ben ilgilenemiyorum. bu ay 400$ + bekliyorum. ilgilenilse 1000$+ getirebilecek potansiyeli var.
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|